Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoninm

Depresja/zalamanie psychiczne?

Polecane posty

Gość anoninm

Od dluzszego czasu mam problemy ze soba moje zycie bylo dosc stresujace od dziecinstwa. ojciec alkoholik i niekonsekwentna matka. ciagle zamartwiam sie rodzicami chociaz odizolowalem sie od nich. nie mam ochoty wychodzic z domu siedze tylko przy komputerze i przygnebiam sie grami komputerowymi....do pracy boje sie isc by nie zostac odrzuconym lub nie zrobic jakiejs glupoty. jesli nie napije sie piwka wieczorem nie jestem w stanie wogole zasnac gdyz wciaz mysle o ojcu ktory nigdy nie trzezwieje(czy przezyje kolejny dzien i w jaki sposob) zreszta nie tylko nie wiem co bedzie ze mna i jak sobie poradze w zyciu ciagle chodze niewypoczety, przygnebiony jestem czasem potulny i szukajacy milosci a za chwile wybuchowy nie mam pojecia co mam zrobic boje sie nawet isc do psychologa nie moge sie przelamac. diagnoza?

Gość pogodzony
idz do lekarza to tez czlowiek twoja psychika jest lekko zmacona zyciem i rodzicami terapia ci pomoze i nie badz cipa tylko badz facetem zaprzyj sie i do dzialania

Gość anoninm
no i gdyby to bylo takie proste, teraz po 4 bro jestem dosc wyluzowany i poszedlbym nawet teraz po jakas pomoc. przetrzezwieje i moje myslenie kompletnie sie zmienia jakbym mial absolutna pewnosc ze to nic nie da i ze w zyciu i tak nie dam sobie rady