Gość anoninm Napisano Marzec 29, 2011 Dziecinstwo mialem stosunkowo ciezkie. niekonsekwentna matka i ojciec alkoholik doprowadzily do zrzucenia na mnie odpowiedzialnosci zycia z ktora zdecydowanie nie umialem sobie wtedy poradzic i nie radze sobie do dzisiaj. chodze ciagle zalamany, zmeczony, niepewny siebie i bojazliwy. jestem nadwrazliwy zdaza mi sie krzyknac na kogos bez wiekszego powodu a za chwile byc strasznie przestraszony i potulny, szukajacy milosci, zrozumienia. jesli nie napije sie piwka wieczorem nie jestem w stanie normalnie zasnac. leze i mysle o problemach meczac sie a czasem nawet majac dziwne drgawki myslac o niektorych gorszych chwilach. nie wiem co ze soba zrobic boje sie isc do szkoly, nic nigdy mi nie wychodzi. boje sie rowniez isc do pracy w obawie o nieakceptacje innych ludzi. wiecznie mysle ze inni spostrzegaja mnie jako gorszego, nikt mnie nie lubi, nie akceptuje a wszyscy patrza na mnie jak na dziwaka. diagnoza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach