Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yrytyeryed

Pamietacie Monike Sewioło ta z BBrothera??

Polecane posty

Gość yrytyeryed

Jakis czas temu widzialam ja w klubie,rzucila kostka lodu w barmana przy barze by go przywolac. On podszedl i wylal jej szklanke wody na głowe :) zabawne jest zycie pseudocelebrytow :D

Gość aaaaafasgsadfas
Nawet nie wiek kto to ;P

Gość yrytyeryed
ja nie wiem, nawet nie wiedzialam ze to ona, dopiero po chwili sie zorientowalam, no troszke sie zachowala nie teges bo brzydko tak rzucac czyms w barmana, ale reakcja barmana byla szokujaca dziwne ze nie zareagowala na to ani gosc z ktorym byla jak ta woda wyladowala na jej glowie, odstawila sie na impreze, mini, szpilki, teges-majonez a tu taki klops, ale chyba nawet potem tanczyla

Gość yrytyeryed
ale w sumie to powiem wam ze nic sie nie postarzala! wygladala praktycznie tak samo jak w BB

Gość yrytyeryed
no tak, ale to byl bardzo ekskluzywny klub i tam dobrzy barmani sa na wage zlota

Gość yrytyeryed
widocznie wiedzial ze nie wyleci :)

Gość londonek
Dla mnie osoby które wystąpiły w programie typu Big Brother są gorsze niż zwierzęta.Jak by jedno z takich zer mnie tak zaatakowało to bym postąpił tak samo jak ten barman.

Gość o mój Boże, a któż to za
nią?!:o http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://bezproblemu.wrzuta.pl/sr/d/1TxmUHovzi3/monika_sewiolo_-_pamietacie&imgrefurl=http://bezproblemu.wrzuta.pl/obraz/1TxmUHovzi3/monika_sewiolo_-_pamietacie&usg=__JqNbumUhlln3AwMczyI2Tbhi6Z8=&h=400&w=500&sz=29&hl=pl&start=73&zoom=1&tbnid=xsVe9_9ZjzfpXM:&tbnh=119&tbnw=165&ei=5S6STYvjMY2SOr6ksHI&prev=/images%3Fq%3Dmonika%2Bsewio%25C5%2582o%26hl%3Dpl%26biw%3D1366%26bih%3D575%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C1311&itbs=1&iact=hc&vpx=467&vpy=172&dur=23045&hovh=201&hovw=251&tx=172&ty=94&oei=si6STbebO4LpOY7OvF8&page=4&ndsp=23&ved=1t:429,r:2,s:73&biw=1366&bih=575

nie wyobrazam sobie zeby mi barman wode na glowe wylal. no ale ja w nikogo kostkami lodu nie rzucam :D ale ta cala historia.. jestes pewna ze Ci sie to nie przysnilo ? :D

Gość matteuciaa
bu!

Gość londonek
nie ma się co dziwić, to są medialne prostytutki.Jak siebie sam nie szanujesz to nie licz że ktoś cię uszanuje.

Gość e a to nie manuela ta co
prowadzila maraton usmiechu bo innej grubaski tam chyba nie bylo

Gość eszcze grasują
postarzała się..ma ostre rysy twarzy...wtedy miała dziecinne zobaczcie jaki stary jest Banderas:O włosy rzadkie zmarszczki..okropny jak menel.. a sewioło..ma tendejcje do tycia..i ma ostre rysy twarzy.. a ta Alicja Walczak? Ona miała w BB 34 lata..jak teraz wygląda? Modelką była;)

Gość vcvcxxcvxcvxvcv
LOL, jaka fota. Swoją drogą, kto oglądał Dzień Dobry TVN (chyba w zeszłym tygodniu), w którym mowa była o uczestnikach BB? Ja wiem tylko, że Karolina jest w UK, Anna nie żyje, Sebastian był posłem, Janusz chyba nadal jest, Manuela ma jakiś salon piękności, ohajtała się i się trochę "zrobiła", Monika ma jakiegoś starszego męża, Klaudiusz jest trenerem drużyny piłki nożnej

Gość o mój Boże, a któż to za
Nie, Manuela była o wiele tłustsza:) Już wiem kto to, sięgnęłam do googli:) To Anna Baranowska, z mojego miasta zresztą. Odpadła jako pierwsza. Nie żyje już.

Gość eszcze grasują
ja nie oglądam TVn dzien dobry bo to głupi program ani tych o BB. a jak Alicja walczak?

dla mnie to nie jest dobra knajpa gdzie barman nie wie gdzie jest jego miejsce :O

Gość a Alicja to juz wtedy starzej
wygladala niz na 34

Gość zakochana na zaboj....
a dlaczego nie zyje?

Gość eszcze grasują
takich ludzi to podzwiac..czasem z okna widze jak zbierają puszki..wiec im je wystawiam aby szukac nie musieli, jak sama wyrzucam smieci... szkoda takich ludzi, ale są najpracowitsi..o wiele od bogatych co tylko tyłek w fotelu ze skóry grzeją..i dorabiają się na swoich pracownikach ile to trzeba miec siły aby grzebac..aby bic te puszki..złom taragac..to ciezka praca..to bardzo pracowici ludzie..

Gość koniował
pamietam sewioło że waliłem sobie konia i myslałem o tej supie że ją dosiadam. niezły z niej lohon.wyobrażam sobie co byśmy robili sam na sam...