Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikon ona

jak sie podrywa facetow

Polecane posty

Gość nikon ona

cholera no[zły] jak? ja nie umiem , a podoba mi się taki jeden. I jak tu go poderwać [wściekły}

Gość csdsdscdsd
pokaz krocze i cycki

Gość facetoo
Podchodzisz do faceta i mówisz: "Niniejszym podrywam cię, tak postanowiłam i tak będzie"

Gość żabulllinek
A co ci się w nim podoba?

Gość eszcze grasują
wystarczy byc. Jak mu się spodobasz wizualnie sam podejdzie i sie umówi. a jeśli sa plotki, z których wynika, że facet leciał na 2 fronty, a on nic z tego sobie robi, normalny facet szybko podszedłby do kobiety, czy do jej domu ( a nie udawał bezdomnego, tylko poprosił kobietę do drzwi) i wyjasnił: słuchaj nie tak miało byc, ale to nie moja sprawka. dowiem sie kto to zrobił Głupio wyszło, wiem, ze czytałas te głupoty w Z. ale ja tego nie mówiłem..a tu nic... zachowanie faceta wiele mówi o nim i jego podejsciu do kobiety. Jesli juz teraz jest nienawisc, facet nazywa kobiete durną babą...olewa...to co bedzie w związku? On nagle nie zmieni sie w aniołka, nie bedzie słał kwiatów, pamietał o urodzinach walentynkach nowym roku skoro teraz tego nie pamietał..

Gość podchodzisz i mówisz - poka
chuja dam Ci loda ;)

Gość żabulllinek
ale to jest kolega ze szkoły tak?

Gość nikon ona
co mi się w nim podoba? wlasnie nie mam pojecia bo nie jest idealem ani suer przystojniakiem , chyba ma to cos. niewiem moze to feromony zadzialaly? bo niby znam go od dawna az tu kilka tygodni temu bach - trzepnęło mnie i sie zauroczylam

Gość cala prawdaaaaaaa
Powiedz mu tak ruchasz sie czy trzeba z toba chodzic

nie sluchaj go, jak zaczniesz od rozmowy to na starcie wszystko zepsujesz:)

Gość nikon ona
nie ze szkoly , z pracy

Gość nikon ona
Ale dziwnie czuje przyjemnosc zeby mu obciagnac i dac anuska :/ to nie jest normalne na 1 randce

Gość nikon ona
to co mam robic bo jutro go znowu zobacze i znowu sie spesze i na wejscie wszystko zepsuje. Zawsze w duchu ukladam sobie scenariusz jak to bedzie fajnie a potem mijamy sie na schodach a ja spieprzam czym predzej , albo spuszczam wzrok jak dzika

Gość blablablablaaaaaaa
pokaz mu pipke

Gość eszcze grasują
nie daj sobie wmówic, że to twoja wina. jakby facetowi zależało to by podszedł nawet z tyłu jak masz spuszczony wzrok i przywitał się. Jak tak to umie isc za tobą..i patrzec na pupe..ale geby nie umie otworzyc? i wyzywa ciebie od durnych bab? szanuj siebie, bo ten facet ciebie juz nie szanuje..a nie jestes ani jego dziewczyna ani zona..co bedzie potem?

Gość żabulllinek
ile masz lat mniej więcej? To pierwszy którego podrywasz?

Gość nikon ona
nie to nie jest pierwszy ktorego podrywam:)

Gość łukasz21z
poderwiesz na smaczna żółta kupę. moge Ci taką sprzedac

Gość żabulllinek
skoro jesteś dojrzała to po co się pytasz jak się podrywa?Wypnij mu tyłeczek i powiedz że ma ładne jądra.

Gość dajcie tu jakis smieszny
przepis na PODRYW FACETA/KOBIETY, jakas rymowanke :) potrzebna mi na j.polski.

Gość elzbietankaaa
nikon ona mialam podobna sytuacje. znalismy sie wczesniej i w ogole, i nagle - o k**** wpadlam po uszy! :D ja rozegralam to tak, ze po prostu staralam sie go zagadywac sama on chyba sie cieszyl i lubil ze mna gadac, widzial ze zwrocilam uwage na niego i to jemu najwiecej uwagi w towarzystwie poswiecam, ale wiadomo - bez przesady. staralam sie zachowywac na luzie. kiedys jakos tak pewnego wieczoru zaczelismy gadac troche jakby inaczej, tu jakies podteksty, tu cos... nie widzielismy sie potem jakis czas, a jak sie w koncu spotkalismy to on nie mogl oderwac ode mnie wzroku i w ogole, caly czas za mna lazil i cos mi tam zaczal wciskac sam... :P bylo jakies buziiii achh :D fajna sprawa hehehe