Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez mama..,,..,

Czy Wy tez nie widzicie swiata poza swoimi dziecmi?

Polecane posty

Gość tez mama..,,..,

Jestem mama, mam dwoje dzieci. Kocham je, spedzamy razem czas, bawimy sie, wyglupiamy. Ale oprocz tego mam tez inne zycie. Nie jestem tylko matka, jestem tez kobieta, czlowiekiem... Strasznie drazni mnie gdy sptykam sie z kolezankami, ktore tez maja dzieci i one nie maja innych tematow rozmow tylko kupki, zupki i wszystko co zwiazane z dziecmi. 8mego marca, gdy byl dzien kobiet spotkalam sie z jedna kolezanka wieczorem, na pysznego torta, lampke winka... Myslalam, ze spedzimy fajny babski wieczor, a jak bylo? Caly wieczor wysluchiwania o zabkach, wyborze odpowiednich pieluszek... Dzisiaj tez spotkalam na spacerze kolezanki i bylo to samo. Posiedzialam chwile na placu zabaw, wzielam swoje dzieciaki i poszlismy na lody. Rozmowa z moimi kilkuletnimi dziecmi jest ciekawsza niz z nimi... Tak sie zastaawiam czy wszystkie kobiety, ktore maja dzieci takie sa czy po prostu ja na takie trafiam???

ty na takie trafiasz :> ja poszlam do pracy odetchnac od kupek i zupek a co rusz ktos mnie zagadywal a siedzi jzu a ma zabki a co je? myslalam ze oszaleje od tych pytan tak ajkby ze mna nie mozna bylo pogadac chocby o pogodzie tylko o dzieciach :(

Szczerze mowiac jak ja urodze to nie bede miala innych tematow w glowie tylko moje dziecko i nie ma w tym nic dziwnego u mamy ktora kocha swojego malucha.

Gość wszystkie tak maja!!!!!!!!
jak rodza im sie bachory to nic juz ich nie interesuje

O boże współczuje Ci. Dobrze, że nie jesteś kolejną przytępawą matką polką. Co te kobiety mają w głowie? pewnie same obsrane pieluchy, one myślą że ich faceci na siłowni gadają o takich pierdołach?! to chyba są śmieszne... ja bym nie mogła mieć takich koleżanek, jak chcesz spędzić fajnie czas to musisz chyba spotykać się z tymi bezdzietnymi, albo zmienić koleżanki.

Gość hienka mała
myszsza a gdzie ty do pracy poszłas? bo jeszcze niedawno pisalas ze cięzko z praca:(

"a poszlam do pracy odetchnac od kupek i zupek a co rusz ktos mnie zagadywal a siedzi jzu a ma zabki a co je? myslalam ze oszaleje od tych pytan tak ajkby ze mna nie mozna bylo pogadac chocby o pogodzie tylko o dzieciach " popieram, ja tez tak mam! jak idziemy na spacer to przechodzimy kolo mojej pracy, wpadam do ludzi pogadac - i o co mnie pytaja? o małą... jak kiedys zjechalam po rozdaniu /Oscarów na omowienie filmow to wielkie zdziwko ze skad ja znam filmy... masakra :) czesc swiata sama probuje nas wepchnac w schemat "matki-polki" (z malej litery specjalnie!")...

Gość tez mama..,,..,
Powiedzmy szczerze... Co mnie interesuja zaparcia innego dziecka? Co mnie interesuje o ktorej dostaje mleko i jak czesto ma zmieniane pileluchy? Mozna spytac, wymienic sie doswiadczeniem, ale nie pierdolic w kolko o tym samym!!!

Gość to ja jestem inna,bo
nie mam tak

Gość efqefqwef
Dziecko absorbuje tylko część mojej uwagi i prawde mówiąc wolę inne obszary swojego życia ale... gdy spotykam się z koleżankami z którymi znam sie na tej stopie macierzyńskiej, bo połączyło nas np posiadanie dzieci w tym samym wieku, to rozmawiamy głównie o dzieciach.