Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Often^^

Nie umiem sie uczyć, jak się ucze dostaje 1 a jak nie ucze to tez 1 !!? ;(

Polecane posty

Gość Often^^

Przeniosłam się do nowej szkoły LO wysoki poziom ale w 1 półroczu sobie radziłam, a teraz jakby nie wiem co nie potrafię sobie poradzić cały czas dochodzą nowe 1 :( Czasami myślę sb po co mam się uczyć jak i tak 1 dostane.Jak mogę się poprawić co mam zrobi POMÓŻCIE ! mam z jednego przedmiotu 4 jedynki a chyba z 3 po 2 jedynki na czysto ;/ ??

Gość kooom3
Ja też sobie radziłam przez pierwszą klasę w LO i poziom u mnie jest średni tak powiem, ale w drugiej klasie mam już problem i kiedy się uczę, dostaję i tak jedynki. Sama nie wiem co z tym robić. Czuję się beznadziejna z tego powodu, nie wiem jak sobie poradzę teraz i w 3 klasie. Zawsze byłam dobrą uczennicą, ale teraz chyba się wypaliłam. Pomimo moich dobrych chęci i siedzenia nad książkami i tak dostaje jeden lub dwa. Boże, po co są oceny w szkole??

spoko ja też. 7 testów w tygodniu, materiał obszerny a potem kurwa ''czemu macie jedynki?''

ale muszą byc z was gląby uczyc sie i dostac 1 ja sie w ogole w liecum nie uczylam nie chcialo mi sie hehe i jakos nie mialam tyle jedynek no juz napewno nie z historii biologii geografii polskiego mata to co innego ;) z polskiego zero nauki i zawsze same 4 ;)

"i jakos nie mialam tyle jedynek no juz napewno nie z historii biologii geografii polskiego mata to co innego z polskiego zero nauki i zawsze same 4" a u mnie odwrotnie, matmy się nie uczyłem i miałem przeważnie 4, historia biologia, geografia musiałem się uczyć, natomiast polski musiałem się bardzo uczyć, żeby chociaż 2 dostać

to do fajnego liceum chodziłaś ja chodzę do najlepszego i jak to nam mówią ''jesteście przyszłą elitą naszego kraju''

Gość dssfsds
haha przyszla elita a na KAfe siedzi. Ludzie lepiej uciekajcie z Polski skoro macie miec taka "elite".

Gość gość
zawsze się dobrze uczyłam a tym razem parę jedynek się trafiło. Moja mama jest bardzo ostra jeśli chodzi o naukę. Uczę się a nic z tego nie wychodzi. Jutro jest wywiadówka. Co mam mamie powiedzieć? Pomòżcie proszę!!

Gość gość
że masz problemy z nauką,może załatwi Ci korepetycje