Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jamajka :D

problem z kosmetykami dla mojej cery. pomóżcie proszę :)

Polecane posty

ostatnio stwierdziłam, że trzeba na wiosnę lepiej o siebie zadbać. kupiłam sobie całą serię kosmetyków firmy Soraya, tj. żel do mycia twarzy, tonik i krem. wszystko antybakteryjne do cery trądzikowej. i tu mam pytanie. jak posmaruję twarz tym kremem to mnie szczypie dosyć mocno. nie wiem czy tak powinno być, czy jestem uczulona na ten krem? i dodam, że zauważyłam poprawę na mojej buzi...

Gość kaakoak
Nie piszesz jaką masz cerę, ile masz lat...:O

Gość jest okej
napisz do mnie na majla :)

Gość :(:(:
też tak miałam, tzn ze dziala. pokupuj sobie maseczki, np drozdzowa, kosztuje kolo 3 zł a starcza na jakies 3 razy, przez noc rewelacyjnie oczyszcza skóre

Gość agnaaaaaaaa
to wybierz się do apteki tam kup sobie porzadne kometyki a nie chemię z drogerii. Tam dostaniesz kosmetki idelnie dobrane do Twpjej cery, tylko poszukaj takiej z dermokonsultanktka, ktora zrobi Ci badanie skóry- za darmo.

dziala, skora nie przyzwyczaila sie jeszcze wiec dlatego piecze, powinno po 3-4 uzyciach przestac piec.

dzisiaj używałam 5 raz, mam nadzieję, że w końcu przestanie. normalnie kasa wyrzucona w błoto, mogłam od razu iść do apteki. :/

Gość dziś wyraźna
skoro szczypie,,, to jakiś składnik podrażnia Twoją skórę wybierz kosmetyki do cery wrażliwej soraya - złą firmą nie jest... jak byłam młodsza to uzywałam kremu do twarzy z sorai używałam też toniki na bazie alkogolu znanej formy - to mi podrażniały skórę

Gość dziś wyraźna
crelasil; tonik