Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytanko

kilogramy

Polecane posty

Gość mampytanko

hej mam pytanko w którym miesiąću zaczyna rosnąć brzusio w ciąży i jak on rośnie od dołu????czy to możliwe zeby w 11 tyg ciązy szczupła dotąd dziewczyna nie miescila sie w swoje dotychczasowe spodnie??????

Gość mampytanko
tutaj to wiecznie nikt nie raczy napisac:/

Gość jjjjjjj jjjjjjj
o tej porze forum juz spi:) Hmm mi osobiscie pozno wyszedl brzuch, do samego porodu wchodzilam w wiekszosc swoich spodni sprzed ciazy mimo ze jestem bardzo szczupla- po prostu mialam maly brzuch i dosc wysoko a spodnie nosze biodrowki. Mi wyszedl tak ok 6 mies, tzn ze bylo juz widac, ze nie przytylam kg tylko to ciaza, jednak u niektorych to juz od poczatku wlasciwie widac. Wiec to możliwe.

Mi wyszedł raczej szybko, od początku męczyły mnie wzdęcia i w zasadzie już ok 9 tygodnia miałam problem z dopięciem starych jeansów.

Gość mampytanko
dzięki wielkie za odpowiedz dziewczynki;)

Gość mill_dell
ja jestem w 10-tym i mnie cisną spodnie już jakiś czas. Na szczecie niedawno byłam na diecie, wiec tylko wyjęłam z szafy spodnie sprzed roku zanim schudłam ;)

Gość alalaaa
moja koleżanka do ostatniego miesiąca chodziła w swoich jeansach przedciązowych.Pod koniec nie zapinała tylko na gumkę miała -taką recepturkę.Myślę ,ze reguły nie ma. ?Japrzy pierwszej ciąży gdzieś ok 5 mies zaczęłam tyć.

różnie to bywa ja przy pierwszej ciąży do końca chodziłam w normalnych ciuchach bo nic nie było widać ale fakt ciąża zakończona już w 7 miesiącu za to przy drugiej w 22tc w żadne spodnie już nie wchodziłam koleżanka była w 3 miesiącu jak już brzsio bardzo widoczny był więc regóły nie ma