Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaakkaka

Co sądzicie o osiedlowych sklepach?

Polecane posty

Gość kakaakkaka

Witam, mam do Was pytanie a mianowicie, co sądzicie o osiedlowych sklepikach spożywczo monopolowych? Wolicie kupować w takich sklepach, czy sieciowych np. lidl, netto? Posiadam mały sklepik i nie wiem własnie co to będzie, czy duże samy wyprą mnie i innych, czy co tak naprawdę przyciaga ludzi do osiedlowych sklepikow? :( Co Was, poza ceną przyciąga lub odpycha od takich sklepów? Dziękuje za wszelkie opinie ! :)

Gość widzi w Tobie konkurencję
proste w marketach jest większy wybór

Gość osiedlowy
nigdy w życiu nie zproponuje ceny niższej , niż hipermarket na palecie produktu spożywczego, w sklepie osiedlowym to można bułki kupić na śniadanie pod warunkiem, że są z bardzo dobrej piekarni

tylko dlaczego w hurtowniach jest drozej niz w marketach?Ano dlatego ze hurtownie odbijaja sobie ceny na malutkich przedsiebiorstwach.

Gość niestety nie mam dobrych
doświadczeń - a szkoda, bo chętnie kupowałabym w takim sklepiku. Przede wszystkim potwornie drogo. Po drugie - niewiele tam jest. Po trzecie - jak już jest - to niedobre (stare itp.).

Gość paschalina
po pierwsze drogo- różnica sklep osiedlowy-market czasem wynosi kilka złotych po drugie- mały wybór- w markecie mogę kupić bułki, pomidory,szampon, proszek do prania i pralkę jeśli zajdzie taka potrzeba ;) a czas to pieniądz, więc wiadomo... do osiedlowych zachodzę tylko jak zapomnę czegoś w markecie i nie chce mi się wracać.

Gość bez piwa i fajek
nie wydolisz