Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carrey na czerwoynm dywanie

Powiedzmy wprost każda z was codzienie marzy by mieć w sobie dorodnego penisa.

Polecane posty

Gość potwierdzame nie zaprzeczame
nikt mi nie powiedział co myśli taka kobieta :P sama raczej uważałam się za odpad atomowy, gdyż męża jeszcze nigdy nie posiadałam :classic_cool: dlatego snuję tylko dywagacje o swojej domniemanej stuprocentowości;) niemniej mam wrażenie, że dobrze o mnie świadczy podniecanie się penisem akurat:P

Najprzyjemniej jest wtedy gdy myśli o penisie no i o swojej cipce jak on ją pieści. yhym;)

Wolałabym obudzic sie rano , poczuć zapach mojego męża . i potem poczuc ,że ma taka sama ochote jak ja . :P :D jescze tylko 23 dni :D

Gość laidksjd
Mnie tez krecil widok zadbanego, duzego penisa mojego meza. Niezly z niego przystojniak, ale nie wiem sama co sie stalo, po prostu mi przeszlo. A on chce teraz dzieci, a mi sie nawet z nim nie chce sexu uprawiac. Faceci mysla, ze jak zaobraczkuje kobiete to juz sie dla niej nie musza starac. Moj teraz siedzi przed komputerem i gra i tak juz przez ostatnie 3 godziny. Albo jak ja mam sie nie zniechecic, jak on mi mowi, ze on woli male piersi bo latwiej sie nimi operuje. A ja jestem szczupla ale z wielkimi piersiami rozmiar D, wiec sie pytam po co sie ze mna zenil skoro woli deski. Mowi, ze kocha, ale nie bardzo sie stara, wiec ja tez go olewam. Albo inny jego tekst: "jestes juz ze mna ujajona, wiec nie musze sie starac". Chyba lepiej nie wychodzic za maz, bo faceci czuja sie za pewni siebie.

ruuchaczu... no pewnie:P trochę słabo widać, ale grubość jest imponująca;) choć trochę się obawiam, czy jednak nie jest dłuuuugi? tak mi się zdaje:P kolorystyka też jest apetyczna;) ale mnie pogrzało, w środku nocy podziwiam zdjęcie penisa :classic_cool: haaaaaa desperacja pełną gębą :classic_cool:

Gość chcialo mi sie ruchac
potwierdzame nie zaprzeczame nie jest dlugi,to standartowy wymiar;) Chetnie go oddam w Twoje usta i dlonie;)

:classic_cool: nawet jeśli jestem kaszalotem? :classic_cool:

A.Jolie to dopiero kaszalot,a jednak sie nia zachwycaja.Napiszesz do mnie na @?

bzydalek30@wp.pl zostawiam jak cos;)

"aaaaaaaaa666 a kto ci powiedział o czym myśli 100% kobieta ?"--->a o czym myśli 100% kobieta?:D

potwierdzame nie zaprzeczame--->przecież nie jesteś kaszalotem, jaki masz prawdziwy nick?

byłam się napić i wysiusiać sorry:classic_cool: zmykam już spać, bo zwoje mózgowe mi się już przepalają ze zmęczenia (do 3 w nocy nie siedziałam chyba ze 2 lata już...) ale nie omieszkam jeszcze w dniu dzisiejszym napisać do bzydalka o uroczym adresie emailowym:) a co, okazję złapania męża trzeba chwytać, gdy się sama nadarza :classic_cool: buziaki i miłych snów, o ile idziesz spać:P zostawię tę stronę w przeglądarce, to rano przeczytam, czy poszedłeś spać od razu, czy uwodziłeś inne :P:P 🌼

Gość żabulllinek
to ja też bym chciał sobie ciebie złowić, daj jakiś kontakt.Widać że jesteś gorąca🌼

żabullinek;) bardzoś miły, ale umiem jednocześnie flirtować tylko z jednym panem;) masz uśmiech ode mnie :):):)

potwierdzame nie zaprzeczame- @ czeka 🌼 👄 :)

Gość żabulllinek
potwierdzame nie zaprzeczame--> szkoda, zawsze zemną jako drugi możesz poflirtować.Zapraszam dardab3@wp.pl 🌼

Gość misssporty366
nie codziennie - jak ma się okres to hormony działają innaczej

No właśnie potwierdzcie, że podczas masturbacji myślicie o penisie.

Gość dfkf
tak, ale ten penis musi mieć jeszcze kilka skromnych dodatków w postaci odpowiedzialnego, ładnego dodatku, który by to swoją fizjonomią pasował do tego penisa.