hooope 0 Napisano Marzec 30, 2011 Witajcie. Jestem ciekawa, czy są tu studentki, które dokonały aborcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość W Y P I E E R D A L A J Napisano Marzec 30, 2011 !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanserduszko 0 Napisano Marzec 30, 2011 Z czego wynika ta ciekawość??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChlopekRoztropek Napisano Marzec 30, 2011 Trzeba myslec przed, a ni po. Istnieje wiele metod antykoncepcyjnych. a Jak juz jest za pozno, to urodzic i oddac do adopcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kirsze Napisano Marzec 30, 2011 metody antykoncepcyjne czasami zawodzą. ja sama jestem ciekawa, bo przecież w takim przypadku należy działać szybko. nie byłabym w stanie usunąć dziecka, które jakby juz jest, bo zaczęło sie rozwijac itd ale zarodek tak i dlatego nie rozumiem, dlaczego u nas nie sa dostepne tabletki poronne jak w innych krajach. ile cierpienia, bolu by to zaoszedzilo i mlodym matkom, ktore nie chca rodzic i potem niechcianych dzieci, ktore trafiaja do sierocinca albo żyja w biedzie bez milosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kirsze Napisano Marzec 30, 2011 a czy ktoras z was pytała ginekologa wprost jak to zrobic jesli np dowiedziala sie, ze jest w ciązy? czy trudno trafic na takiego, ktory pomoze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 30, 2011 Na stronie womenonwaves.org można znaleźć wiele informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liliyah 0 Napisano Marzec 30, 2011 Aborcja to bardzo kontrowersyjny temat, ale dostepne sa tak rozne srodki antykoncepcji, ze wydaje mi sie ze kazdy kto jest swiadomy i mysli nie musi byc postawiony w takiej sytuacji. Mamy przeciez dostepne srodki antykoncepcji awaryjnej, ktore NIE SA srodkami wczesnoporonnymi a moga byc zbawienne w sytuacjach podbramkowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach