Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomekkk12321

Kiss me!

Polecane posty

Gość SmutnoMiDziś
chodzi Ci o to, że już wcześniej całowałeś się z nieznajomą na ulicy? Ot, tak?

Gość SmutnoMiDziś
Zaczerniłam nick. Ciekawe jak to jest. Ja mogę wymienić moich partnerów z którymi się całowałam na palcach u rąk a seksualnych u jednej ręki. Takie już moje nędzne życie erotyczne :) Chyba brakuje mi czułości hi hi hi

Gość SmutnoMiDziś
... co jest.

SmutnoMiDzis ale ja wcale nie jestem lepszy. kochalem sie zaledwie z 2 dziewczynami, 'baraszkowalem' (w sumie) z 4.... alee wlasnie dlatego jestem taki ciekawy odmiany, urozmaicenia... hihi :)

ja miałam 3 partnerów z czego jednego porządnego z którym zmarnowałam 5 lat życia ale to mało istotne :) Idę zrobić kawę.

2 lata i już Ci się żona "znudziła" ??? Ach ci faceci, zawsze znajdą okazję żeby zdradzić. 😭 Chyba nie jesteście zdolni do bycia wiernym tylko jednej kobiecie. To,że zbladłeś, nie znaczy, że już nie chcę pisać. :)

to nie jest 'nuda', ale potrzeba urozmaicenia, wiem ze kobiecie ciezko to pojac, wiec nie bede sie zbytnio rozpisywal :) ja mam z nia udane zycie seksualne, ale na chwile obecna jestem na etapie przekonywania jej do wiekszych ukladow... wiec poki co musze swoje apetyty zaspokajac w inny sposob. uwierz, ze wolalbym to wszystko robic wspolnie z nia, ale jeszcze jie teraz, jeszcze troche :> i co, jak blady juz jestem?

zaspokoilas swoja ciekawosc, wiec czas skonczyc jalowa dyskusje? MODLISZKA :) Iza_bella nie badz taka jak SmutnoMiDzis :>

Dlaczego kiedy człowiek jest szczęśliwy w związku to i tak zdradza? Jest w nim chęć "spróbowania czegoś nowego"? -> Czy mężczyzna musi się najpierw wyszaleć a później dopiero może być wierny jednej kobiecie?

Gość nie, prawda jest inna
facet musi wiecznie szaleć, żeby przypominać sobie jak z tą jedną jedyną mu dobrze;)