Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muchaaa1707

najgorszy sex

Polecane posty

Gość muchaaa1707

Jaki był najgorszy sex waszego życia? ja do tej pory myślałam, że pojęcia ' zły sex ' w ogóle nie istnieje, teraz wiem jak bardzo się myliłam. Chłopak był miły, romantyczny, idealny, dopóki nie doszło do naszego pierwszego zbliżenia, coś okropnego, totalnie sobie nie radził, robił się coraz bardziej brutalny, efekt był taki, że wyszłam z tego cała posiniaczona i mam wrażenie, że wiem jak się czuje kobieta po gwałcie, do tego stopnia, że krwawiłam jak przy utracie dziewictwa. Od tej pory się nie odezwał, ja jakoś też nie mam zamiaru bo do tej pory wszystko mnie boli...

Gość to ja facet z kafeterii
Czy chcesz spróbować seksu ze mną ?

Gość muchaaa1707
chyba chwilowo straciłam ochote na sex....

muchaaa1707 akurat bardzo, bardzo zle trafilas, szkoda ze przez takich baranow fajne dziewczyny traca cos b.fajnego. wierzysz, ze wyjatek potwierdza regule?

Gość to ja facet z kafeterii
A może masz ochotę na lizanie cipeczki ?

Gość muchaaa1707
Wiem, że źle ale nie sądziłam, że tak spokojnego chłopaka stać na taką agresję....

mucha1707 wlasnie w tym sek ze cicha woda... wiem to po sobie, choc moze nie jestem az tak ekstremalnym przykladem :>

Gość muchaaa1707
@ dobry doradca. nie radziła sobie to tego stopnia, ze miał problem z trafieniem i wejściem co go strasznie zirytowało, zadatków na masochistę raczej nie mam o czym świadczyły moje łzy na co On nie zwracał uwagi...

Gość muchaaa1707
tomekkk12321 no tak, zostaje na przyszłość uważać na takich, chociaż wątpie żebym szybko na kogoś takiego trafiła bo wierze w mężczyzn i wiekszosc jest naprawde niesamowita

muchaaaa1707 z tymi lzami to zly przyklad, bo one towarzysza czasem rasowym masichistkom :) tak czy inaczej koles mial cos nierowno pod garem skoro mial problem z trafieniem - wystarczy 5-10 sek spokojnych 'zabiegow' :) i wszystko da sie zrobic. fajnie, ze masz dobre nastawienie, mysle ze szybko zapomnisz o tym niewypale. no wiec.... udanego bzykanka zycze! :) (w swoim czasie)

Gość muchaaa1707
tomekkk12321 nie wiem, nigdy nie miałam nic wspólnego z masochizmem, a co do reszty się zgadzam i dzięki ;)