Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie prawiczek

moja wczorajsza przygoda

Polecane posty

Gość już nie prawiczek

otóż, wczoraj był mój pierwszy raz. umówiłem się z pewną kobietą z roksy. wzięliśmy kąpiel, zrobiła mi wspaniałego loda, a później wsadziłem jej mojego przyjaciela w cipkę. I to wszystko za 200zł. i co? zjedziecie mnie teraz? w dupie mam stale związki i ciągle staranie się o dziewczyny z którymi nawet nic nie było. prawiczki, głowa do góry, związki to nie wszystko

Ale prezerwatywę Ci też nałożyła za te 200 zł?

Gość już nie prawiczek
ha ha, nie jestem takim idiotą, żeby nie wiedzieć jak zakładać prezerwatywe. I miałem swoje

Gość do JUŻ NIE PRAWICZEK
ha,ha teraz już jesteś prawdziwym facetem z wenerą :D brawo !!!!

Gość już nie prawiczek
a co? wszystkie dziewczyny są zdrowe? taaa, pewnie większość daje dupy , nawet nie wiedząc że są chore, a później udają cnotki przed partnerem

Gość nie obrażaj innych kobiet....
"normalne" dziewczyny bardziej dbają o "te" sprawy niż "panie do tow. " do wczoraj prawiczek a dzisiaj wszystkie rozumy pozjadał ,belissimo

Gość właśnie wczoraj jedna
dała ci dupy i zdrowa to nie była:D taki luksus za 200 ziko a teraz bedziesz zapierdalał po lekarzasz lecząc chorobe weneryczna :D hahah

Gość yupi !!!!
kolejny prawiczek stał się "juz nie prawiczkiem" jestesmy z ciebie dumni, tak trzymaj,zacznij już odkladac z kieszonkowego na nastepny kontakt seksualny bo jesli myslisz ze to 200 zeta to pakiet to jestes w wielkim bledzie kolego :D teraz stawka rosnie,juz nie bedzie taka mila za 200

Gość już nie prawiczek
teraz to zrobię z inną, zazdrościcie że zrobiłem to z dziwką? bo skąd u was tyle jadu? chociaż była ładna i chętna. a choroby, to wy gadacie jakbyście wszystkie rozumy pozjadały. znacie wszystkie cipki prostytutek?

Gość chcialo mi sie ruchac
Spales zkurwa,to spales rowniez z jej wszystkimi klientami:) 🖐️

Gość już nie prawiczek
nie spałem a zerżnelem ją od tylu, a poza tym bóg kazał się dzielić

Gość opiniodawca
********** GONIC TROLLA ******************

Gość co z tego
?? toż ci debilu tlumaczymy caly czas tak ? bog kazal sie dzielic to sie z toba podzielila i to pewnie nie jednym paskudztwem

Gość no nie przesadzajcie
Facet jest wolny i może robić co chce. Myślę, że w końcu znajdzie fajną dziewczynę i wtedy seks z nią będzie naprawdę przyjemny.

Gość bez przesady!!!!!!!!!!!!!!
Facet jest wolny i może robić co chce. A kiedyś na pewno znajdzie jakąś dziewczynę, z którą seks będzie naprawdę fantastyczny- bo z miłości

Gość jassssneeeeeeeeeeee
"Facet jest wolny i może robić co chce. A kiedyś na pewno znajdzie jakąś dziewczynę, z którą seks będzie naprawdę fantastyczny- bo z miłości" :} jasneee :)

Gość już nie prawiczek
wiedzę że chociaż jedna osoba mnie rozumie. a nie najazd na mnie. mam swoje potrzeby, a to że dziewczyny nie chcą wiązać się ze mną, to co? mam do końca życia walić konia?

Gość co z tego
niech szuka a znajdzie, nie nasza sprawa tyo fakt, ale w gruncie rzeczy co mnie to obchodzi ze zaplacil dziwce za sex ? po co ten topik byl zalozony? wlasnie z mysla o prowokacji, dlatego tego typu odpowiedzi padly.

Gość co z tego
prawiczku,nie najazd na ciebie a raczej odpowiedzi opioniujace twoj post, "i co zjedziecie mnie" ????? po co sam zasugerowałes jadkę ?:) zreszta,twoja kasa, twoje zdrowie, twoja noc, mnie to nie interere czy nst bedziesz posuwac czy bedziesz sie trzepal do konca zycia..

Gość już nie prawiczek
po co został założony topik? założyłem go z myślą o prawiczkach

Gość bez przesady!!!!!!!!!!!!!!
Wszystko musi być zaraz prowokacją?? Chciał napisać to napisał, ludzie mu odpowiedzieli tak jak odpowiedzieli. Wiadomo, że ciężko tu się z kimkolwiek dogadać

Gość co z tego
ładny przyklad prawiczkom dajesz.nie ma co ... Zaplacic dziwce i olac stale zwiazki , pomyslales ? moze niech lepiej sami podejma swoje decyzje i tyle, defacto zasugerowac co swoje mogles. zresztą ROBTA CO CHCETA :d :d:d:d: bez przesady a ty co adwokat ?

Gość już nie prawiczek
a co mam kłamać 28 letnim prawikom, że znajdą miłość i nigdy nie przestali wierzyć?

Gość a po co przyjaciela wsadziłeś
chuja trzeba było wsadzić.... :-P

Gość co z tego
A CZY KTOŚ TOBIE KŁAMAC KARZE ? to ze maja 28 lat i sa prawiczkami to co ? nie wolno im?? kurwy nie sa towarem deficytowym(wszedzie ich pelno), natomiast kobiety ktore czekaja na milosc i faceci chcacy spotkac ta druga polowke nie sa skazani na samotnosc i onanizowanie sie w 4 scianach. moja opinia i koniec. zaplaciles,przestales byc prawiczkiem ok,szanuje to, bo to nie jest moj biznes. po prostu tego nie pochwalam i tyle. nie spinaj sie bo ci zylka peknie :P pozdro

Gość prawiczek 87
też mam zamiar tak zrobić

gratuluje ale ja bym sie wstydzil pujsc do prostytutki poza tym kasy nie mam na nie :o