Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle [R] x64

polacy od roku ugrzęźli w smoleńskim gównie

Polecane posty

Gość cOOle [R] x64

ludzie żyją wiosną, niunie, party, wyjazdy :D a w polsce krzyże, pielgrzymki i stawianie pomników 🖐️:D:classic_cool:

Gość Zenada z tym kaczynskim
Wariat i jego rodzina chce rozwalic wszystko w polsce:O

co tam popierdujesz Polaczku? Zapaliłeś już znicz pod krzyzem dzisiaj czy idziesz na wieczorną mszę? :classic_cool:

Gość standardowo.....
jak co kilka dni, coole news również i tym razem nie omieszkał opublikować na erotycznym tej swojej politycznej propagandy :>

Gość meszugene.
to niech ten cały pis stawia pomniki kaczynskiego za własne pieniadze i na własnym podwórku lub ogródkach swoich działaczy partyjnych

Gość :D dobre dobre
vera, czy ty sama rozumiesz co piszesz? było by miło gdybyś była chociaż ty jedna, bo inaczej te debilizmy rzucone na forum są zwyczajnie bez sensu :D a czytałem inne twoje wypowiedzi i wydawało się początkowo, że nie jest tak źle...

Nie wiem czego można nie zrozumieć w pojedynczych zdaniach, ale ok :D autoryzuję wypoiwedź :D nobaaa - nie zwalaj na mnie :classic_cool:

Nikt nie każe ci czytać oświecajacych postów pana Coole :classic_cool:, ani tym bardziej ich komentować.

:D to dlaczego rozpocząłes ten żenujący dyskurs? :D polecam naukę konsekwencji człowieku o brzydkim, krzywym kuutasie :classic_cool:

Z tobą paszczudo niczego nie zaczynałem, wcięłaś się jak string w dupsko i dalej szczekasz.:o mam małego i brzydki jestem, a ciebie i tak nie chcę.:P🖐️

To nie była zaczepka, grzecznie zapytałem jakiej nacji jesteś. Ten język, którego używasz, wyznacza twój byt. Nie potrafię zrozumieć, jak można srać w swoje gniazdo, chciałem poznać powód dlaczego to robisz. Ale zero szans, poziom odpowiedzi mnie zdziwił, bo to co czytałem do tej pory miało jakiś sens. Ale kupa zawsze na wierzch wypłynie... Więc płyń...;) EOT

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jeśli chcesz kogoś "prostować" najpierw musisz nie mieć sobie nic do zarzucenia. Co cie moja nacja obchodzi? Łyknąłeś jak młody pelikan, naiwna peezdo. FYI - widać, ze masz parcie na bycie królem na forum dla onanistów. :D Polecam zapoznanie się z trendami tutaj panujacymi i wrzucenie na luz (to kwestia zasadnicza). A teraz możesz sie dalej miotać i ścigać ze swoimi iluzjami, skoro przez to czyni twoje życie lepszym, królu zmarnowanej spermy. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D