Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamama26

pierwsze klocki? jakie?

Polecane posty

Gość mamamamama26

myślalam o piankowych - co myślicie?

moja pierwsze klocki dostała jakoś jak miała roczek i to były właśnie lego duplo i im podobne, drewniane odkryła w przedszkolu dopiero bo w domu jej nie bawiły :D a co do piankowych to miała ale szybko je wywaliliśmy bo tylko się walały po domu a mała wogóle nie chciała się nimi bawić

Gość piankowe
moje dziecko jadło jak miało roczek, więc schowałam je i czekają aż podrośnie

Gość też mama :)...
ja piankowe wywaliłam na smietnik jak poczytałam ze wiekszosc z nich produkowana jest z totalnie szkodliwych substancji,pochodnych ropy naftowei i innego gowna. Nie chce zeby moje dziecko bawilo sie chonskim,smierdzacym badziewiem:/

chińskim:D

Ja wyjęłam z piwnicy całe wielkie pudło duplo po starszych i zaskoczyło od razu. To było tak przed roczkiem, bawi się klockami codziennie do znudzenia, teraz juz buduje fajnie i z głową, ale stara jest. Jesteśmy na etapie dokupowania nowych . Drewniane też były, ale bez rewelacji. Piankowe olała.

Gość nimkaa
U nas również piankowe się nie sprawdziły. Mały je brał do buzi, gryzł w końcu były w całym mieszkaniu i wywaliłam je. Zdecydowanie Lego duplo się sprawdziły.

też mama :)... a te z sorterem fajne, szkoda że nie widzałam wcześniej , bo juz za duża jest chyba.. "mądrą kulą"( sorterem) potrafiła się godzinami bawić ...

Doloress,moja mała ma 22miesiace i te klocki potrafi wrzucac do wiaderka przez ponad godzine,normalnie nie ma dzicka:D..:) polecam,swojego czasu były w biedronce :)

Gość matkapolka0000
tylko drewniane na poczatku. pozniej doszly te mega duze duplo.