Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjghghghfgh

tutuł filmy - prosze o pomoc

Polecane posty

Gość hjghghghfgh

moze ktos z was wie o ktory film chodzi, pomietam tylko tyle ze dziewczyna budzi sie w jakims pomieszczeniu (chyba przykuta) do sciany, okazuje sie ze w pokoju obok jest uwiezoiony jakis facet. Chca sobie wzajemnie pomoc ipt. Na koniec okazuje sie ze ten facet jest porywaczem

Gość sadysta?
?

Gość hjghghghfgh
ogladalam go kiedys ale za cholere nie moge sobie przypomniec tutułu. Ratowniczka poszperaj troche jak masz czas bo ja nie wiem jak sie zabrac za szukanie tego :D

Gość a skad jestes?????
tak sadysta i to nie dziewczynka a dorosła kobieta

a skad jestes????? -> czytaj uważniej, ona napisała "dziewczyna".

Gość nikt nie napisał
"dziewczynka"

Jednakowoż w moim mniemaniu film jest "lekki" jak na tego typu produkcję, polecam bardziej Hostel etc jeśli lubisz mocne kino, choć Hostel nawet pod gore nie podpada...

Gość hjghghghfgh
ooooo dzieki za pomoc :D zbieram filmy bo nie mam juz co ogladac w domu. A pamietacie moze jeszcze taki film co nie wiem czy małzenstwo sie rozbija na wyspie czy jak, ale jest na niej jeszcze jeden gosc - psychol. Kobieta zostawia meze i zaczyna byc kochanka tego psychola

Gość blankaaaeee
Sadysta?

Gość sadysta?
A pamietacie moze jeszcze taki film co nie wiem czy małzenstwo sie rozbija na wyspie czy jak, ale jest na niej jeszcze jeden gosc - psychol. Kobieta zostawia meze i zaczyna byc kochanka tego psychola ---------------------------------- Ja pamiętam podobny film, ale nie wiem czy o to ci chodzi. W sidłach opętania Romantyczny miesiąc miodowy na opuszczonej wyspie zamienia się w koszmar, kiedy Julianne odkrywa, że jej świeżo poślubiony mąż jest psychopatą. Uwięziony na wyspie, nie planuje powrotu do cywilizacji i również nie pozwala na to swojej żonie. Julianne zaczyna zdawać sobie sprawę, że tylko jedno z nich może kiedykolwiek opuścić wyspę.

Gość yyyhmyyy
W sidłach opętania oglądałam, ale chyba nie o ten film pytała koleżanka, ten o który pytała brzmi ciekawie, chętnie bym go obejrzała, tylko jaki to tytuł???

Gość hjghghghfgh
a w sidłach opetanie warty obejrzenia?

Gość yyyhmyyy
Nawet warty, daję mu 7,5/10

.a słuchajcie znacie jakąś stronę za free gdzie mogę ogladac on-line ale bez zadnych limitów? bo seans24 mi nie odpowiada...