Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flądra...

chce odstawic tabletki...

Polecane posty

glownie dlatego ciezko gdzies wyjsc jak po 0,5 h doslownie z ciebie cieknie łój i trzeba sie wycierać chusteczką (tak, chusteczką, bo bibułki przemakały ;) ) masz wulkan na wulkanie, gdzie wczesniej kazdy chwalil Twoją cerę. po kilku h wlosy "mokre" jakby tydzien nie byly myte jak tak egzystowac w pracy?? gdy ma sie kontakt z ludzmi, klientami?? i wypadajace wlosy... zadne specyfiki nie pomagaly (ani apteczne, ani med niekonwencjonalnej) kolejnym powodem byla wygoda... weszlam w nowy zwiazek, okres przed wakacjami, wiec tez wygoda... ale glownie to powyzej :(

baralam 4-5 lat, odstawialam na niecaly rok i teraz znow biore od maja-czerwca? nie bralam harmonet, jasmin i jakies 3 skladnikowe, potem plastry i krazki, teraz jasminele ;/

Gość dostałam przepisany ......
czyli generalnie miałaś prochy z innym składem niż ja, kurde ja mam teraz problem z delikatnym trądzikiem -dwie kropk przed miesiączką, tylko że mam włosy tu i ówdzie i jest ich więcej, coraz wszędzie więcej :( ale na głowie włosy mam mocne, mogę myć co dwa dni nie wiem co ma zrobić, zupełnie pojęcia bladego nie mam

to pewnie masz hirusizm, a na to hormony srednio dzialaja. poczytaj o tym

smrodek - jak musisz odstawic pigule to jedna mniej Ci nie rozreguluje organizmu nie wiadomo jak, juz bez przesady ja robilam sobie przerwy, przedluzalam cykle nie jeden raz i jakos zyje i mam sie dobrze