Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieja sie ze mna hhhhh

Dlaczego ludzie myślą ,że jestem pustakiem ? Bo nie słucham rock'a , rapu itp/

Polecane posty

wszyscy sluchaja jakis dziwnych zespolow ,malo znanych a ja jestem pustaczką ? Bo lubie dance z lat 80,90 ? elektroniczną ? smutno mi

zauwazylam ,ze ludzie dziela sie na kilka grup - ''dziady'' , którzy sluchają starych przebojow - wieś sie bawi i spiewa czyli diso polo i hity z Eski czyli lejdi gaga, beyonce itp - pustaki i solary - czyli ja ,bo lubie elektroniczna - jestem pustakiem ,bo takie brzętolenie nie ma przekazu - kurva muzyka to poezja ? musi miec przekaz? - dresy i pokolenie JP - rap ,hip hop i inne Peje - metale - i ci ''nowoczesni'' , underground buhaha z dziwnymi nazwami zespolow ,pamietam tylko jeden : Asian Dub foundation - sluchalam tego i cholera mnie juz brala :D złość i smutek jestem gównem mozecie mnie rozgniesc jak prawiczka bez wiary

czemu jak prawiczka bez wiary ? no daj spokój,ludzie dzielą sie na te grupy w/w przez Ciebie .. .ale czemu pustakiem? Pustakami to są te wszystkie platynowe solary i dresy . Ja tam mam wyjebane cieszę się,że w ogóle miałam okazję zapoznać się ze starszą muzyką np.lat 80..bo to najlepsze czasy wśród muzyki wg mnie. Miej wyjebane na wszystkich :)