Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnaxx

wyznac milosc?

Polecane posty

Gość sędziwa pod każdym względem
"raczej nie bedziemy razem" czemu wciąż masz wątpliwości? - oczywiście pije tu do słowa "raczej" :)

Gość bezradnaxx
dziewczyny to co teraz czuje nie da sie opisac slowami. Jestem po prostu szczesliwa ! uwolnilam sie od tego co mnie meczylo tak dlugo. Wiem, ze jestem w stanie sie z nim zaczac przyjaznic..cholera kto by pomyslal :) w sumie nie widze zadnych przeciwskazan ,ze tak to ujme. Swietnie sie rozumiemy, doslownie nigdy nie mialam kogos takiego z kim tak dobrze mi sie rozmawia. Przegadalismy 3,5h i to bylo nic ! wydawalo mi sie ze to byla godzina,dwie :) po co mam zrywac taka zajebista znajomosc? ja i tak juz sie pogodzilam z tym ze nie bedziemy razem. Skoncza sie gierki, czekanie az sie pierwszy odezwie,obawa ze sie narzucam, itd. Boze czuje sie wolna ! dziekuje...

Gość bezradnaxx
wpadam zeby sie pozegnac :) wszystko poki co jest super. Powiem wam,ze to byla najlepsza decyzja jaka moglam podjac! jest super. pozdrawiam

Gość bezradnaxx
przez przypadek znalazlam swoj "stary" watek. Wiecie co sie okazalo? osoby ktore nie sa w temacie, moga przeczytac ta krotka dyskujse, moze w ramach ostrzezenia. Ten chlopak ktorego dotyczyla cala ta sprawa jest gejem. Nie przyznal sie do tego oficjalnie ale mam te informacje ze sprawdzonego zrodla. No niestety. Life is brutal, ja na szczescie zadazylam sie odkochac :) au revoir !