Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

tzw ciaza biochemiczna...

Polecane posty

Gość szaramaj
Nie ma za co :-) Ty też odpisujesz. Myśle że 24 to fajny wiek ja miałam 1 w wieku 20 lat a drugie właśnie 24. Plamień jako takich nie mam czasem jak sie podcieram to wydaje mi sie że papier jest troche różowy. I czasami czyje macice . Seks jest bezbolesny i też zaprzestaje starań. Ogólnie od stycznia nie przyjmuje tabletek i może regulacja cyklu ma tu znaczenie. Ale starania zaczynam od wczoraj wienc na panike za wcześnie.

Gość szaramaj
Mialo być--czuje macice i nie zaprzestaje seksu --haha

a robisz sobie jakieś testy owulacyjne?? kontrolujesz wogóle te dni płodne?

Gość szaramaj
Nie nie robie stawiam na nature .Mam już 2 dzieci i jak to mówią " Jak Bóg da " to będzie. Myśle tylko jak to teraz z tymi moimi cyklami jest bo np. dzisiaj ma 11 dc i plamie troche a to mi sie nigdy nie zdażało . 18 .07.mam wizyte u gin. zobacze co powie. A jak to jest z tobą?

mi sie to zaczeło pamietam w niedziele 12.06 a plamiłam tzn takie upławy na koncu byly brązowe a ze 3 dni czasami jak sie podcierałam to byl sluz troszke zabarwiony krwią do 24.06 sie z tym meczylam..

Gość szaramaj
Naczytalam sie w necie ze na poczatku cyklu jak peka pecherzyk to mozna troche krwawic ( tak zwane poamienie owulacyjne) ale to ze 2 dni raczej.A jak sa problemy z hormonami to tez mozna plamic i miec problem z zajsciem w ciaze. Moze tez wybiez sie do gin?

Ja byłam kochana u Ginekologa , powiedział ze polowa kobiet nawet nie ze byla w takiej ciązy. I powiedzial ze prosze probowac w koleinym cyklu i tyle. Tyle dziewczyn tak mialo i zaszlo zaraz w normalna ciaze i szczesliwie donosilo. Ja jestem tego zdania ze jak juz mnie cos takiego spotakalo tzn ze jestem plodna ale jakis stres czy cos i dlatego. Mam nadzieje ze tym razem sie uda.

i dodam jeszcze , że cykl mialam jak w zegarku co 28 dni , tylko teraz spoznil sie te 4 dni i zaczelo sie tym brazowym plamieniem -co okazalo sie ze to prawdopodobnie ciaza biochemiczna, natomiast nigdy wczesniej nie mialam zadnym plamien owulacyjnych-bo o ile si eorientuje to plamienie owulacyjne to tzw plamienie miedzy cyklami. A u mnie trwalo okolo 14 łącznie wszystko czyli ksiązkowo ..

Gość szaramaj
hej! Agaffa--jak sie czujesz? Jakieś zmiany? U mnie wszystko w porząku to plamienie było kruciutkie po stosunku też nic. Chyba wszystko dobrze. Kochamy sie teraz często a to sa moje dni płodne zobaczymy za 3tyg.czy coś z tego będzie.

Cześć:) ja zrobilam przed wczoraj test owolacyjny i wyszly dwie kreseczki , a faktycznie sluzu więcej i ból lekki w jajniku. Natomiast po tym wszystkim czesto burczy mi w brzuchu tak jak by sie cos przelewało. W takim razie mamy w tym samym casie prawie owulke. Ja tez z mężem sie normalnie kocham, natomiast on twierdzi ze jeszcze mamy czas na dzidziusia ale jak bedzie to bedzie.. :) a ile masz wogole wiosenek?

Gość szaramaj
33 sobie licze i chce teraz mieć 3 dziecko .To raczej ostatnie będzie . Mój mi ciągle wybija z głowy myśl że jestem już stara na ciąże ale ja jakoś nie moge sie przekonać że wiek to nie problem. Fajnie jak byśmy we dwie zaszły :-)

oj super by było , masz może gg ?byśmy nie pisały zawsze tak na forum:)

Gość szaramaj
Mam gg- 15897297. Dawno nie pisaam chyba sam nr. starczy? Prześij mi swój. Jestem przy komp. od pon-pt 12-18 bo w pracy w domu nie mam .

uu no to szkoda bo ja w pracy nie mam gg ;/ a w tych godzinach pracuje. Wracając do naszego tematu , teraz tak naprawde to nie wiem kiedy dostane okresu po tym wszystkim, ostatnio nawet jeszcze wczoraj tak jakos przez 3-4 dni bolał mnie lewy jajnik czasem wydawało mi sie ze i prawy nie aż tak zeby brac leki przeciwbólowe ale dość odczuwalne to było przy kasaniu czy kichaniu bardziej;/ myslisz ze to swiadczyło o owulacji?

Gość szaramaj
Hejka myśle ze to owulka jak nic . rzeczywiście mamy w tym samym czasie .Ja w sobote tak cierpialam ze po 3 godz wzielam nospe bo zasnac nie moglam w niedziele z rana jeszcze troche bolalo a dzis od rana zgaga i mdlosci no i wstac ze zmenczenia nie moglam choc wczoraj o 20 sie kladlam. Teraz caly czas meczy mnie zgaga. Gdzies czytalam ze jak peka pecherzyk to mozna plamic a potem po kilku dniach jak jajeczko wedruje jajowodem to mozna miec bole. u mnie wszysyko sie zgadza az w szoku jestem.

Gość szaramaj
Hejka ! dziś 20 dc -troche zmenczona,i jakos tak piecze czy ciagnie w pachwinach a tak pozatym ok. agaffa-jak sie czujesz?

Gość szaramaj
Piszesz o tych objawach a ja wlasnie zauwazylam ze od 3 dni lapie sie lub glaszcze po brzuszku. Albo sobie to wszystko wnawiam albo dzialam podswiadomie . Za jakies 10 dni powinnam juz cos wiedziec.

Mi od paru dni jest nie dobrze i pobolewa mnie brzuch tak nisko;/ i chyba raz czy dwa zakręciło mi sie tak pożadnie w głowie a apetyt mam wilczy;/ jak nigdy ;/ jednak że to wydawało by się normalne przed okresem natomiast przed ta ciąża biochemiczną bolały mnie piersi i nawet urosły a teraz sa chyba normalne i nie bolą. Myślsz ze za każdym razem przed ciążą powinny boleć ? Czy teraz może będzie inneczej? Czy jednak kążda kobieta odczuwa swoją ciąże tak samo?

Gość szaramaj
Myśle że karzda odczówa inaczej i nawet swoje ciąże. Ja już 2 razy rodziłam i każda ciąża była inna. A jeśli chodzi o piersi to też różnie bywa może zalezy troche od wielkosci -wiesz jak wieksze to zmiany puzniej czuc-niewiem Twoje objawy też mogą sugerować ciąże:-)

wiesz zrobilam dzis test owulacyjny wyszly dwie kreseczki z tym ze ta jedna taka słabsza. Ale czy jest mozliwe aby na poczatku ciąży wyszła owulacja na takim teście?? jak myslisz?

Gość szaramaj
Cześć ! agaffa Powiem szczerze ze nie znam sie na tych testach nigdy ich nie robilam.Ale chyba mozliwe bo to opiera sie wszysyko na hormonach a przeciez w ciazy szaleja. Jak sie dzis czujesz? Ja wczoraj zle sie czulam jak bym mnie cos lapalo 37 mialam i o 19 juz bylam w luzku wstalam dzis o 9 dopiero. Ale taka mgla jak wczoraj byla tez ma wplyw na mnie wienc nie powiazuje tego. za 8 dni ma @ nie moge sie doczekac czy przyjdzie czy nie :-)

Gość szaramaj
Zapomnialam dopisac ze mam od wczoraj takie biale klejace uplawy a dzis jeszcze godz.temu zggaga mnie meczyla. Moze sie udalo :-)

oj to kochana napewno sie udalo:) a mi wczoraj wyszlo na owulacyjnym ze mam plodne a dzis sie czuje jak bym zaraz miala dostac okresu dziwne rzeczy;/ zgaga tez mi dolega imdlosci ale moze to przed okresem wlasnie;/

Gość szaramaj
Hejka jak tam dzisiaj? Ja wczoraj znów zle sie czulam, tak na wieczor mnie lapie nie mam apetytu i uderzenia goraca na przemian z dreszczami mnie lapia do tego wszysko mi przeszkadza-telewizor za glosno lozko nie wygodne duszno i wogule taka maruda wieczorem jestem-wiem ze to hormony i ze przed@ tez wystempuja ale nie bylam nigdy tak wyczulona. A moze sobie wmawiam ciaze i dlatego tak na wszystko tak bardzo reaguje. Dziś co jakis czas czuje brzuszek jakby dawal znac o sobie i to dziwne szczypanie w pachwinach co jakis czas.Brak apetytu a jogurt nie smakowal choc codziennie jem 1 bo lubie.

Widzisz ja jestem natomiast non stop głodna :) i czuje jak bym zaraz miała dostać okresu;/ zobaczymy. Kiedy robisz tescik???

Gość szaramaj
Myśle ze jak do 17 nie dostane @ to 18 rano zrobie ,tym bardziej ze o10:00 18.07 ma wizyte u gin. Fajnie jak bym byla i ona moglaby to potwierdzic. Myslisz ze przez usg dopochwowe juz by bylo cos widac?

Gość szaramaj
Co oznacza to male a na koncu Twoich wpisow?

Gość agaffaa jesli chodzi o dopochw
Powiem ci ze nie wie co to oznacza to a:) jesli chodzi o usg to powiem ci ze moja koleżanka byla w 4 tyg. i poszla na usg lekarz tam jej '' grzebal'' ze tak powiem i powiedzial ze nic jeszcze nie wiedzi i na drugi dzien poronila... ale musiala miec zabeig bo plod byl na tyle duzy ze trzeba bylo to oczyscic. takze wstrzymaj sie kochana ztym usg.

Gość szaramaj
Dziekuje za rade -wstrzymam sie az tak mi nie zalezy moge poczekac. Co racja to racja im mniej imwazji tym lepiej.