Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroki, wróżby i czary??

Znacie ktoś na wróżbach i czarach?

Polecane posty

Jak tak to proszę podpowiedzcie cos :)

Gość Ja sie znam, ale z gory
informuje, ze siedze w pracy, nie mam tarota pod reka i raczej w tym tygodniu nie mam checi na zadne wrozby, zwlaszcza za free. Chyba, ze masz jakies inne pytanie z tym zwiazane, moge odpowiedziec

Gość ....D....
spróbuję pomóc ...

Jestem zainteresowana wieloma osobami, chcialabym miec z nimi jakis kontakt. To znaczy chcialabym aby oni mnie postrzegali inaczej :) i zobaczyli ze jestem o wiele wiec wart niz oni mysla.

Nie rozumiem o co Ci chodzi

Gość ....D....
o to lepiej samemu pozyskac... po co ci przyjaciele którzy nie są war ciebie.. jeśli nie potrafią nawet się zbliżyc ... nie trac czasu bo oni nigdy nie będą prawdziwymi przyjaciółmi ....możesz kiedyś cierpiec ale ty tego nawet nie chcesz dopuścic do siebie... przyjdzie w tobie moment kiedy spotkasz na swojej drodze tego jednego prawdziwego przyjaciela... Jednego, ale szczerego, prawdziwego, do którego mam pełne zaufanie i Lepiej miec jednego prawdziwego przyjaciela niż kilku dobrych...

Te osoby żyją i chciałabym miec nad nimi kontrolę, może niedosłownie ale chciałabym żeby mnie słuchały.

czyli żyją? ufff no to spoko zapisz sie do pis, beda o Tobie myslec w kategoriach godnosci

Gość wszyscy sa szczesliwi
CUD W EGIPCIE (Dzielę się prawdziwą historią oglądaną na kanale TV CBS i przysłaną mailem z Belgii. Muzułmanin egipski zabił swoją żonę, ponieważ zastał ją czytającą Biblię. Zakopał ją wraz z niemowlęciem i 8-mio letnią córeczką. Dziewczynki żyły. Mężczyzna udał się na policję, by zeznać o zbrodni popełnionej przez wujka dzieci. 15 dni później umarł inny członek rodziny. W momencie pogrzebu pod piaskiem znaleziono żywe dwie dziewczynki. Kraj jest poruszony, mężczyzna będzie w lipcu skazany. Starsza dziewczynka zapytana, w jaki sposób przeżyła, odpowiedziała: "Jakiś człowiek ubrany w lśniąco białą szatę, z krwawiącymi ranami na dłoniach przychodził codziennie, by nas nakarmić. Budził moją mamę, by nakarmiła moją siostrzyczkę". Telewizyjna korespondentka, Muzułmanka ( zawoalowana) przeprowadziła wywiad z dzieckiem na kanale publicznym. Dziewczynka powiedziała: "To nie mógł być nikt inny, tylko Jezus, ponieważ nikt inny nie uczyniłby takiej rzeczy" Muzułmanie wierzą, że Issa (Jezus), mógł tego dokonać, a rany wskazywały, że On był naprawdę ukrzyżowany; jest także jasne, że On żyje! Ale jest też jasne,że dziecko, nie mogło wymyślić tej historii. Nie było żadnej szansy, by dzieci mogły przetrwać bez prawdziwego cudu. Władze muzułmańskie będą przechodzić trudne chwile, by się uporać z tą sprawą, a popularność filmu "Pasja" im w tym nie pomoże. Można być pewnym, że z Egiptu będącego w centrum zainteresowania mediów wiadomość ta prędko się rozprzestrzeni. Chrystus czuwa nad światem i rozwojem wypadków. "Pan mówi: Będę błogosławił wszystkim, którzy mi ufają."

Gość ...,...,..,...,..,.,,,...,,.,,
Kontrolę to może miec rodzic nad dzieckiem ... ale nie nad ludźmi .. a co ty jesteś Hitler Stalin??

Czarna magia sie nie zajmuje ;-) nie dam Ci narzedzi do uzyskania kontroli nad innymi

To nie jest czarna magia.

Poza tym chce miec ich w znajomych na nk i fb.

Kontrola nad kims? Nie jest? Pierdolami tez nie. Spadam do pracy

Gość ja się tylko dowiaduję
a ja poszukuje info o tym czy da się takie coś z człowieka ściągnąć

Gość mus alinni
o to ten magik od orgazmów na odległość jak dotyka foto żony to eksploduje ... albo ma niewybuch :-) ostatnio tylko tak ale młodziesz go dopieszcza zwłaszcza piszczące gówniarstwo eheheh potem ma sny że jest królem gimnazjum dla trudnej młodzieży błehehehhe