Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczka19

znowu glodni;(

Polecane posty

Gość takaaaa osbie jednaaa
mi bardziej chodzi o to, że jak ma sie trochę więcej pieniędzy mozna w sezonie zainwestować w takie zaprawy. Czasem od rodziny dostaję warzywa i nie dajemy rady ich przejeść wtedy szatkuje i robię zaprawy. Ostatnio byłam chora, mąż wyjechał na tydzień i żywiłam się takimi zaprawami bo nie miał mi kto zakupów zrobić a tu gorączka 40stopni

Gość to sprzedaj cos na allegro,
nigdy nie kupiłam żadnego słoika specjalnie na zaprawy... To co kupuje w sloikach np jakies buraczki, salatki, ogorki... z tego sloiki myję i są na zaprawy. A nasiona kosztują grosze

DziewczynaZeSzczecina nie jestem gówniara mam wiecej od Ciebie lat idz lepiej chudnij tak jak masz w temacie a nie sie wypowiadasz zejdz ze mnie.

Gość nie wstyd ci grubasie wchodzic
na taki topik i swoje madrosci pokazywac? Utuczylas sie jak wieprz, ble...

a czemu nie sprzedasz czegos na allegro? tylko nie mów że niczego nie masz bo nie uwierzę

no włąśnie dziewczyno ze Szczecina., było Ci tak ciężko, że aż tak się spasłas?? no ale np cukier teraz drogi do dzemów i kompotów a i do zalew innych się czasami daje no ale zawsze są jakieś koszty produkcji

Mam i Zrobie to pójde sprzedac moje zloto.. mam nadzieje ze sa warte.. robie co kolwiek naprawde staram sie.....

Gość Misia20041300
Autorku idz do Mopsu tam ci pomoga dadza zasolek lub paczki zywnosciowe ewentualnie kartki na posilki do jadlodajni To zaden wstyd w dzisiejszych czasach I glowa do gory Kazdy ma lepsze i gorsze czasy Ja tez mam nie ciekawie ;)

Gość pindo ze szczecina
Nic nie rozumiesz prawda? No bo jak niby wpieprzajac jak swinia za pieciu. Zal normalnie...

Misia20041300- dziekuje Ci Ja sie tego nie wstydze i wiesz co Ja jesc nie musze.. dam rade najwazniejsza jest Moja mama chora w lózku..

I Tobie tez nie mam nic do grubych ale sorry skoro masz z tym kompleksy i Ty mi kazesz spadac z Komputera bo do garka nic nie mam wlozyc. To Ty idz pobiegaj bo wlasnie siedziesz na tym fotelu i pocisz gruba dupe.

grubaska się oburzyła :D Idź sie nawpierdalaj czegoś bo widać że cie nosi od tych diet a przyzwyczajona byłaś do żarcia jak świnia..

Tajemniczka Ty też jeść musisz by mieć do tego wszystkiego siłe! czemu o ojcu nei psize co on robi no idź też do pupu i mopsu to na początek

Gość jakby ten tucznik ze Szczecina
oddał ci chociaz jeden swój posiłek dziennie, bylibyście najedzeni cały dzień we trójkę!!!!!!! Wypierdalaj wielorybie z tego topiku, w zyciu głodna nie byłaś, najwyżej przeżarta 6 razy na dobę!!!!! Tobie głod kojarzy sie tylko z tym ,ze bedąc na kolejnej diecie nie możesz wpierdolic 10.000 kalorii tylko w myśł zasady MŻ wdupiasz 5000 :o Załosna c i p a !!!!!!

setunia.. Oczywiscie zaraz sie ubiore i pójde co kolwiek zrobic aby chociaz miec na chleb i maslo.. Dziekuje wam wszystkim za dobre slowa oraz za wyrozumialosc

Gość Misia20041300
No to nie ma problemu Mops chetnie daje takie kartki z tego co wiem I mysle ze to dla takich osob jak ty jest wlasciwe cieple posilki i nie trzeba sie martwic Na wynos tez daja Mama pobiera jakis zasilek pielegnacyjny Jesli nie to poszperaj na necie co sie da wyciagnac od panstwa Brzydko to brzmi ale lepiej zeby dali wam niz patologi z pod sklepu

a ile czasu pracowałaś?

po 15tnastej pewnie już mało co załątwiłaś ile włąśnie pracowałaś?? czy to był naprawdę eksperyment z tym topikiem bo badasz ludzkie współczucie do pracy mgr??