Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Safari

angielski !

Polecane posty

Mam do przetłumaczenia dialog na angielski: A: Proszę usiąść. b:Dziękuję. A:Mam kilka pytań na temat ubiegłego wieczoru. B:Oczywiście nie ma problemu. A: Gdzie byłeś wczoraj wieczorem. B: Wyszedłem A: Dokąd poszedłeś? B: Poszedłem do "Błękitnego Anioła". A: Naprawdę ? Z kim poszedłeś ? B: Poszedłem z Tomem. A: Którym Tomem? Andersonem czy Smithem ? B: Z Tomem Smithem. A: O której opuściłeś "Błękitnego Anioła"? B: Około drugiej nad ranem. A: Jak wróciłeś do domu? B: Wziąłem taksówkę. Dlaczego chce pan wiedzieć ? A: Przykro mi, ale to ja zadaję pytania. Kiedy po raz ostatni widziałeś Toma Smitha? B: Tom?! On poszedł do domu około pólnocy. Czy wszystko z nim w porządku ? (dosłownie: czy nic mu się nie stało?) Ktoś potrafi tak ładnie przetłumaczyć ? Byłabym wdzięczna. ;)

Gość nie dziękuję
Może sama przetłumacz a my sprawdzimy, co?

Gość dshvsfb vcn
SIT DOWN PLEASE .. WIĘCEJ MI SIE NIE CHCE..SAMA NAPISZ MI SPRAWDZIMYY I POPRAWIMY BŁĘDY

A: Sit down please. B: Thank you. A: A have a few questions about last night. B: Of course. No problem. A: Where were you last night ? B: I left. A: Where did you go ? B: I went to the 'Blue Angel;. A: Really ? I TERAZ NIE WIEM JAK BĘDZIE : Z KIM POSZEDŁEŚ ? (Who did you go with ?) ? B: I went with Tom. A: Which Tom ? Anderson or Smith ? B: With Tom Smith. A: What time did you leave the 'Blue Angel' ? B: Around two o'clock in the morning. A: How did you come home ? B: I took a taxi. Why do you want to know ? A: I'm sorry, but I'm asking questions. When did you see Tom Smith the last time ? B: Tom ?! He went home around midnight. I NIE WIEM JAK BĘDZIE : CZY WSZYSTKO Z NIM W PORZĄDKU ? ( CZY NIC MU SIĘ NIE STAŁO ? ) Może ktoś teraz sprawdzić ? :) i uzupełnić tego, czego nie wiem. ;p

Gość barsx
Prawie zupelnie dobrze Ci wyszlo. 'Wyszedłem' poprawiłbym na 'I went out' bo to oznacza wyjść na miasto, a leave to po prostu opuścić pomieszczenie/miejsce. Czy wszystko z nim w porzadku to bedzie Is he all right/OK? Pytanie (w nawiasie) masz dobrze.