Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jijijijijij

Studia w krakowie !!

Polecane posty

Gość jijijijijij

Witam ! chcialabym sie dowiedziec cos o krakowskiej medycznej szkole policealnej. interesuje mnie technik farmaceuta.myslicie ze to dobry zawod na przyszlosc? czy jest oplacalny ? chcialabym sie dowiedziec tez cos o tej szkole bo jest bezplatna...jest tez szkola OMEGA z tym samym kierunkiem ale za nia juz trzeba placic. czy jest jakas roznica w dyplomie jaka skzole sie skonczylo ?

Gość MAM PYTANIE DO AUTORKI TEMATU
Czy znasz studentki, które zarabiają ciałem czyli jako prostytutki ? Chciałbym spotkać się z taką dziewczyną

Gość kolakolakoko
tez mnie interesuje farmacja.ale zastanawiam sie miedzy dietetyka a kosmetologia w malopolskiej wyzszej szkole zawodowej.za nia tez trzeba placic nawet dosc drogo.i nei wiem co wybrac.nie wiem co sie bardziej mi oplaci studiowac zeby miec jakis zysk pozniej w przyszlosci z tego. jak ktos tam studiowal lub cos o tym wie niech poradzi !!

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
po szkole technik ma odbyć bodajże 2 lata staży za grosze, pozniej w zaleznosci od miasta zarobki 1500-2500zł, szans na awans pracujac w aptece raczej nie ma zwlaszcza bez magistra praca pewna, ale czy to "zawod z przyszloscia" to sama ocen🖐️

Gość jijijijijij
NIE nie znam. A co to ma do tematu ?