Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszakota

Juz nie wiem co robic dalej...

Polecane posty

Witajcie. Czasami czytam posty na tym forum i widze jak mamy ciesza sie ze swoich pociech... opisuja co danego dnia robily co maluszki jedza itd. Nazywam sie Magdalena. Mam 24 lata i zadnych perspektyw na zycie Co prawda do niedawna bylam najszczesliwsza kobieta na swiecie. Przed Bozym Narodzeniem przyszla na swiat moja coreczka. Miesiac temu wyrzucilam partnera z wynajmowanego pokoju... To on nas utrzymywal... zaczal pic pozniej stracil prace. Dzis nie chce slyszec o powrocie do niego ! Wlasciwie nie wiem co dalej robic, skad wziasc pieniadze na zycie. Rodzice mi pomoga ale na dluzsza mete nie moge na nich liczyc Pojde do pracy tylko musze rozejrzec sie na rynku. Zarobie ok 1200 zl jak sie gdzies w ogole zalapie i co dalej... ?

Gość facet facet to ja
:(

Gość katrina912630
szukaj partnera ktory ci pomoze przy wychowaniu dziecka

Gość 2999-12-31 23:59
jak to nic, a Twoje namiętne kształty

Gość anooo
A jakie masz wykształcenie, studiujesz? Co wcześniej robiłaś zanim urodziłaś dziecko? Spokojnie, jakoś powoli się ułoży, tylko nie wpadaj w panikę, jak rodzice Ci pomogą, to nie jest źle :)

Gość anooo
Znajdziesz pracę, musisz też faceta o alimenty pozwać...

Gość jebne zara
nie jesteśmy spragnieni ogladać twojego bachora kurwa!

Gość public vampire
wiesz co właśnie zrobiłaś wstawiając wizerunek dziecka na publiczne forum? Naraziłaś je na rzucenie uroku przez publicznego wampajera, czyli mnie :D pilnuj dzieciaka w nocy, bo mogę go odwiedzić muhahahahaha