Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze$ ze świątnik

Mam 20 lat, nigdy nie będę miał własnego dziecka, szukam samotnej matki!

Polecane posty

Gość grze$ ze świątnik

Najlepiej dziewczyny w wieku 17-21 lat. Zaopiekuje się nią i maleństwem :)

Gość sędziwa pod każdym względem
a dlaczego zakładasz że nie będziesz miał własnego dziecka?

Nie zakładam, ja to wiem, niestety:( nie mogę miec własnych dzieci. Dwa lata temu miałem wypadek(uderzyłem się w jądra) i niestety rzuciło się to na to że nigdy nie będę ojcem biologicznym.

Gość to bardzo smutne
jezeli mowisz powaznie.. a co robisz, ze oferujesz pomoc stac Cie na utrzymanie matki z dzieckiem, 20 lat... hm

Gość hejhejtoja
Fajny z Ciebie facet :) Ja już mam narzeczonego, ale podziwiam Cię! Nie szukaj na siłę, sama się znajdzie :))) Powodzenia ! A może poczekaj na tą jedyną i zaadoptujecie?

Gość grze$ ze świątniik
tak moze byc kocham czarnych braci

Gość beata301891
znajdziesz kobiete ktora pokochasz to przeciez znajdziecie jakis sposob zeby je miec:) przeciez są adopcje itp ...swiete slowa:) nic na sile:)

Owszem, zaakceptuje czarne dziecko. Adopcja wchodzi w grę, ale chciałbym żeby kobieta miała również swoje biologiczne dziecko by nie miała do mnie pretensji.

Gość 20 latek co ty chłopie możesz
zaoferować pannie z dzieckiem? :D Jak ty nawet wykształcenia nie masz :o mieszkania i dobrej pracy pewnie też nie :o Nie jestem materialistką ale piszesz że "zaopiekujesz się' samotną matką czyli dasz jej min dach nad głową... Z twoimi rodzicami? :D Śmieszny jesteś

Nawet jeśli ze swoimi rodzicami to i co z tego? Pochodzę z zamożnej rodziny, w tym roku będę pisał maturę[ostatnia klasa technikum]. Zresztą wszystko przyjdzie z czasem, na początek moi rodzicę pomogą, później samo się wszystko ułoży.

Gość 20 latek co ty chłopie możesz
Nie ma to jak ciągnąć kaskę od rodziców :) Oni na pewno będą zadowoleni gdy będą musieli utrzymywać obcą babę z bachorem :) Nigdy bym nie chciała faceta który liczy tylko na kaskę rodziców :o

Ja będę miał załatwioną po szkole dobrze płatną pracę, a moi rodzice zaakceptują nie swojego wnuka. Sami kiedyś mi powiedzieli że związek z kobietą która ma dziecko to nic złego.

Gość matka offermy
ja mam syna i jestem samotna :O bardzo chętnie wezmę Cię pod dach:)

Gość klamczuch
przeciez koles szuka samotnej matki bo wie ze takie kobitki sa spragnione milosci i ze mu szybko do lozka wskocza. Od uderzenia w jadra bezplodny? bardzo malo prawdopodobne...miales jakies badania? bo po samym uderzeniu sie w jajka lekarz by Ci nie powiedzial ze bedziesz bezplodny

Gość ewelala
chyba sie w tobie zakochalam

Gość 21-latkaa
A możesz uprawiać seks po takim wypadku? Mam 21 lat, akurat nie mam dziecka, ale tak sobie myślę, że fajnie byłoby mieć bezpłodnego faceta do seksu. :) Skąd jesteś?

Gość 21-latkaa
Świątniki te w Małopolsce?

Gość monddddddddddddddddrrrrrrrrrrr
ale dlaczego dziewczyna 24letnia to za stara dla Ciebie? przeciez 4 lata to nieduzo.

Owszem 4 lata to nie dużo ale ona może nie wiadomo jak duże miec dzieci w wieku 7, 6 a ja bym wolał takie najmłodsze i dobrze byłoby żeby dziewczyna również była młodsza ode mnie żebym to ja sprawował opieke nad nią.