Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblebleeeee

Prezent na komunię

Polecane posty

Gość bleblebleeeee

Słuchajcie, mam problem, co kupić mojej chrześniaczce na Pierwszą Komunię Świętą. Rower,kolczyki, łańcuszek z medalikiem odpadają. MP3 czy MP4 chyba też... I jeszcze jedno. Bo mała ma młodszego brata - 5letniego. czy jemu też wypada coś kupić,żeby nie było mu przykro,że siostra dostaje prezenty,a on nie? Myślę o jakimś drobiazgu, typu samochodzik, czy jakieś słodycze... Mam nadzieję,że rodzice wytłumaczą małemu,że to siostry święto i nie będzie ryku przez to.

Gość bleblebleeeee
Chyba pomyliłam dział, przepraszam!

może zestaw encyklopedii lub słowników. na pewno jej sie to przyda w przyszlosci. może jakiś bilet z rodzicami do fajnego miejsca, nie wiem zoo w gdańsku. albo daj kasę bo nie wiem co jeszcze mogłabyś kupic skoro rower i złota biżuteria odpada. przecież nie będziesz porywac się na laptopa. co do drugiego pytanie to uważam że małemu bratu można kupic czekoladę lub jakiś słodycz, na pewno się ucieszy że też coś dostał. mimo że to swięto jego siostry to mały może nie rozumiec czemu ona dostaje prezenty, a on nie. kup mu jakiś drobiazg albo coś słodkiego. wydasz 5zł a dzieciak będzie szczęsliwy

Gość bleblebleeeeee
O, dzięki. Co do brata też uważam,że coś można by było mu kupić,jakąś czekoladkę. Co do encyklopedii to może też dobry pomysł...

Gość jajajajajjajjaaja
mam podobny problem z chrześniakiem.... jego rodzice życzą sobie laptopa a mnie na to nie stać.......

Gość bleblebleeeeee
Jak sobie życzą, to niech sobie kupią. No bez przesady!!! ja bym wolała kupić coś ładnego kojarzącego się ze swiętem, religią itp