Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grze$ ze świątnik

Szukam samotnej matki! Mam 20 lat i jestem bezpłodny!

Polecane posty

Gość rozlużniona matka
z 12 ciorgiem dzieci mogę być?

Gość a skąddddd
a skad to niby wiesz ze jestes bezpolodny hahaha robiles badania

Gość hwhwhwhak
da się zrobić. pójdę zrobie dziecko i zaraz wracam.

Gość bujdjbsmxs
a jaki jest twoj status finansowy??

Gość bujdjbsmxs
mieszkanie posiadasz interesuja cie rozwodki?? wiek 22 lata np?? i skad jestes? wojewodztwo itd

Gość kjunhgbvfnghf
bujdjbsmxs mieszkanie posiadasz interesuja cie rozwodki?? wiek 22 lata np?? i skad jestes? wojewodztwo itd Nie dość idiotko ,że masz bachora facet cie olał jesteś po rozwodzie to kurwa powinnaś się cieszyć,że jakiś menel z pod sklepu cie zechcę a ty się debilko pytasz czy ma mieszkanie pusta dziwko :O:O:O:O

Mieszkam w domu rodziców ale moim rodzicom nie przeszkadzałoby to że zamieszkałabyś ze mną, tym bardziej że cały czas nie ma ich w domu. 22 lata, wiek do przyjęcia, ile lat ma dzieciaczek?

Gość bkjsfhk
podejrzane to wszystko.. na ile tych mateczek czekasz? kasting zrobisz?

Gość śmierdzi ten temat
na kilometr podpuchą i prowokacją ale można użyć klawiatury , zakładam, że oszukujesz tu kobiety swoimi opowieściami oraz wypadkiem utraty męskości spadając z rusztowania i być może nie jedna samotna lasencja kupi taki motyw ale co zrobisz w takiej sytuacji, gdy po 12 godzinach pracy wrócisz zmęczony po pracy z wypłatą a Ona powie - teraz idę na dyskotrzaski poszaleć i zajmij się dzieckiem i rano nie zapomnij kupić bułki gorące w piekarni , wrócę może nad ranem a i tak jesteś mało pożyteczny , więc tu posprzątaj , odkurzacz jest pod schodami , i bez przesady, nie szalej ale trzeźwa nie wrócę , baw się dobrze :)

Gość kjlfdgvd
to też zabrzmiało podejrzanie.. coś wcześnie sie w tobie instynkt obudził..

Gość Maryjetta.
PEDOFILU WIESZ ZE TO JEST KARALNE I POWINIENES SIE LECZYC? DZIECIATA POTRZEBNA CI ZEBY POMOLESTOWAC JEJ DZIECKO ZALOSNY DUPKU?!

Gdybyś wiedziała że nigdy nie zostaniesz matką również by się w Tobie ten instynkt obudził. Ja czuje że muszę się kimś opiekowac - kobietą i dzieckiem.

Gość zaadoptuj sobie psa albo kota
czy tam inne zwierzątko.

Gość kjlfdgvd
to wejdz na topik o samotnych matkach. mam nadzieje ze masz szczere intencję. jesli tak to niewielu takich jak Ty jest.

Gość Maryjetta.
A wy to lykacie jak pelikany. Moja siostra tez jest bezplodna i jakos nie szuka wdowca z dziecmi mimo ze ma 30 lat. SMIERDZI PEDOFILSTWEM. A po drugie nigdy bym nie dala sprawowac wladzy nad moim dzieckiem obcemu facetowi. Ja jestem matka i ja wychowuje. Ty co najwyzej moglbys ksiazki do szkoly kupic.

Gość śmierdzi ten temat
a jaki masz plan, gdy Mamuśka zniknie na noc , ponieważ na dyskotrzaski idą koleżanki , i co ze śniadaniem ?

Gość abbamambabba
topik samotnych matek był niedawno odwiedzany, ale nie widze go teraz. poszukaj sobie!