Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie70bb

Kto mi wytlumaczy o co chodzi z romiarami staników? Nie potrafię dobrac:(

Polecane posty

Gość pomozcie70bb

Witam. Mam niewielkie piersi, mialam rozne staniki [do tej pory bardzo czesto kupywane przez mamę]- jedne takie, drugie takie, jedne bardziej dopasowane inne mniej... jedynym na moje oko dopasowanym byl stanik w romiarze 70B (32b) jednak internetowy braffitter obliczyl mi ze rozmiar dla mnie to 65A. w ogole nie rozumiem o co chodzi z tymi liczbami, obwodami i z miseczkami rowniez. Wyczytalam gdzies np ze jesli zmienia sie obwod stanika na mniejszy, miseczke trzeba wymienic na wiekszą. jak to?!?! WTF? :(

Gość katrina912630
ogladaj sexy mame tam czesto mowia jak dobrac rozmiar stanika

Gość pomozcie70bb
potrzebuje porady teraz:(:(:(

Gość pomozcie70bb
up no kobitki wytlumaczcie glupszej kolezance :P

Gość katrina912630
a co dokladnie chcesz wiedziec

Gość pomozcie70bb
no i wyszlo mi ze pod biustem - 70 w biuscie - 80 brafitter internetowy pokazuje mi rozmiar - 65A kiedy ja nosze 70b i wydaje mi sie ze jest bardzo dobrze dopasowany. mozna nosic wiec rozne rozmiary? czy jednak moj 70b jest zly? nie ogarniam tego. no i w ogole nie czaje nic.

Gość pomozcie70bb
czym sie rozni to A od B? jaka jest roznica miedzy np 75A a 70B? czy 70B oznacza ze mam mniejszy obwod czyli jestem powiedzmy szczuplejsza ale mam wieksza miseczke a 75A ze mam mniejsze piersi? wieksze jest 75A czy 70B? az mi wstyd:P

Gość pomozcie70bb
spadaj, nie spamuj mi tu, ja sie nie pytam o punkty tylko o cycki :P

wychodzi jak piszesz: 65A. głównie dlatego, że masz 10 cm różnicy pomiędzy biustem a obwodem pod. 70 jest za luźne. B jest za duże. 70B jest dla kobity na zupełnie inną budowę. nosisz źle dobrane staniki. u mnie było trochę inaczej. przez całe życie byłam święcie przekonana, że noszę 70A/75A, bo jak to - moja mama z ciotką nosiły 75B (jak prawie każda polka;)) Kalkulator wyliczył mi rozmiar 65E, pół roku zajęło mi to, żeby pogodzić się z tym faktem. lepiej zakup sobie dobrze dobrany stanik, bo tylko zdeformujesz sobie biust.

Gość pomozcie70bb
okej. ale jak moze byc za luzne kiedy to normalnie obcisly stanik? jedyny dobry jaki mam to 70b normalnie az stwierdzilam ze mam fajne cycki kiedy tak sie cale fajnie zmiescily ale tez nic nie jest obcisniete itd hehehe. tak wiec nastepny ktory kupie to bedzie 65A. ale nadal nie rozumiem co jest wieksze. czy takie 70A czy 70B przykladowo?

Gość pomozcie70bb
nie jestem zadna jenny? hehehe. coz, trudno, zrobilam taki sam wsiurski blad. myslisz ze tylko jedna osoba tak pisze? :P lepiej mi gadaj o cyckach a nie;p