Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyuiop'o;likujyhtg

Kiedys miedzy zima a wiosna nosilo sie przejsciowe obuwie, kurtki a teraz? Prost

Polecane posty

Gość wertyuiop'o;likujyhtg

Z kozakow prosto w baleriny, z zimowej kurtki na zakiet lub sweterek. To juz trzeci rok pod rzad, zauwazylam to

Gość katrina912630
taka moda

Jak ja nie lubie kozakow o tej porze roku , a te glupie dziewuszyska chodza w kozakach ! Dzis prawie kazda byla w kozakach i bardzo grubych rajstopach ! Oblesne dziolchy !

Gość jeśli facet się nie odzywa,
ciekawe gdzie tak ciepło bo w trójmiescie pizga jak na uralu i bez zimowej kurtki ani rusz

Gość wertyuiop&#039
Na Slasku. Duzo osob juz w krotkim rekawku lata. Dzisiaj tez mialam ochote sie rozebrac ale blade rece, wstyd pokazywac

Gość jeśli facet się nie odzywa,
u nas 6 stopni ale wieje i odczuwa się -5 a do tego szaro buro i ponuro:( ale od jutra ma być cieplej:)

Gość lalala bum cyk cyk
w Lublinie cieplutko;) wyszyscy juz w adidasach i butach wiosenny i oczywiscie kurta wiosenna albo nawet sam sweter czy bluza... nie wiem ile jest stopni, ale sloneczko grzeje;) ludzie pod akademikami lezą na kocykach

Gość ja też nie lubię kozaków
i bez kurtki też już w tym roku chodziłam (ale blisko). Wczoraj rano leżał śnieg, po kilku godzinach wychodziłam, ubrałam się ciepło, a tu..... ciepło na dworze. I tyle z tego miałam, że się zgrzałam....