Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B65

czy kobieta z takim biustem ma szanse na powazny zwiazek z facetem?

Polecane posty

Gość TO 00==/
masz biust stosowny do figury i badz zadowolona z tej budowy-po dziecku bedziesz miala super figure a te cycate te obwisle dzwony beda w stanikach chowac.Nie kazdy facet lubi duze cycki zazwyczaj sa obwisle:(a te malutkie sterczace:)

Gość b/c
też się z tym nie zgadzałam, nie wiem jakieś pranie mózgu mi zrobił, kiedyś zresztą powtarzał, że duże biusty są okropne, wiszące, że woli moje jędrne a po kilku latach stwierdził, że to normalne że podnieca się dużymi, a moje też są ok.. Eh nie smęcę już, cieszę się że Wy dziewczyny macie normalnych facetów, którzy kochają was a nie cycki, i życzę Wam, by za parę lat nie przypomniało im się jak mojemu że jednak duże są lepsze:(

Gość B65
to przykre co piszecie ze facet nagle zaczyna sie ogladac za biusciastymi chociaz wczesniej zarzekał sie ze lubi małe:o stad moje watpliwosci czy mezczyzni w tej kwestii aby na pewno nie kłamia??

Gość delibernat
nie kłamią rzecz ujmując obiektywnie. Mówią co myślą w danej chwili. A że myśli się zmieniają to pewności w tej kwestii mieć nigdy nie będziesz.

B65 => Facet woli fajną wierną laskę z małym cycem niż kurwiszcze z dużym. Czemu ma więc Cię nie zaakceptować? (no chyba, że jesteś kurwiszczem z małymi cyckami - takie to już dopust boży!) Twój facet na pewno będzie się oglądał za laskami, ale faceci tak już mają, że oglądają się i za bardzo brzydkimi i za bardzo ładnymi. Faceci zauważają ekstrema. Z resztą czym się łamiesz? To są zawsze jakieś cycki. Znajoma z Niemiec ma cycki rozmiaru SS (nomen omen) - same sutki. A z twarzy wbrew stereotypom niebrzydka.

Gość nie ma hyhy
i koniec