Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z dorosłą córką

jak ???????????????????

Polecane posty

kochane malusie piękne i nietykalne oczywiście nie jest jedynaczką bo mamy ich 4 sztuki różnej płci:D ale ta 22 latka nam ostatnio oświadczyła że robi sobie na plecach tatuaż i już wszystko tam umówione i w ogóle,no fakt nie utrzymujemy dorosłych swoich pociech ale to okaleczenie tego kochanego naszego dzieciątka dało nam do myślenia może coś źle zrobiliśmy może za mało uczuć okazywanych może i może:O i tak ciągle z m myślimy dlaczego?????????? niech młode pokolenie się wypowie prosimy:)

Gość szczery pysk
idz się wysikaj i popros córke aby opowiedziała ci jak wygląda anal moze ci się spodoba

Gość wyluzuj kobieto
moja córka też sobie zrobiła tatuaż w tylnej części ciała będąc już pełnoletnią i żyje, studiuje, ma chłopaka , jest ok :). taka moda i nie co szukaćv winy w sobie! Czy twoja matka była winna temu, ze nosiłaś spodnie-dzwony czy jakieś inne modne wtedy?

Gość google gryzie??
dziecko ma juz 22 lata a ty dalej gadasz jak opozniona w rozwoju? wspolczuje tym dzieciom, nauczyly sie w ogole mowic i rozrozniac osoby jezeli przez cale zycie tez tak mowiliscie do nich? :O

:D to młodej był pomysł żeby Was o zdanie zapytać:D:D ale ok dziękuję bardzo:) oczywiście,że wszystko przeżywamy w ich dorastającym życiu :) wiesz jak ja dzwony nosiłam to jeszcze nic ale tragedią w rodzinie była moja kurtka wojskowa :D ;) a do tego artysty z tym sikaniem - rodziców nie interesuje życie seksualne ich dzieci tylko całokształt;)

Gość wyluzuj kobieto
gorsze sa tragedie w życiu , oby tylko takie problemy z dorosłymi córkami były :)