Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja z nowego sacza

mam 30 lat i nic nie mam........... czas sie zabic chyba

Polecane posty

Gość prrawdziwaaaowwwiexxczkabozzza
Wiecie - lepiej miec rodowód niż tytuł. Jest lepiej. Tam tytuł. A on miał mieć tytuł i tyle. A on ma rodowód od św. Jakuba. I to jest bardzo ważne bo to jest Hiszpania i Anglia. No i to dobrze jest - muszą się dogadac. Niby dobrze, niby źle. No być święty tam dla nich - bez znaczenia. Chyba się go boją z tym ...tytułem. I dobrze kombinują, ale rodowód jeszcze gorszy i tyle. Prawodpodobnie za daleko zaszedł po prostu i tyle. Bez rodziny papież. Nieżle.

Miał być święty i tyle - tak miałam napisać. Wiecie - ja już na zachodzie nic nie znaczę, no ale jest jak jest i tyle. I koniec. Ale narządziłam im tak , ze jest cicho i spokój, nie? I nic sie nie stało. Oczywiście nie sama, ale dobrze wykombinowałam. A mogło być już - jak w Londynie wszędzie. A zwłaszcza w Niemczech, a tak cicho - zwyczajne życie i tyle. I koniec. ?

Wiecie - ile to ten nasz papież znał języków - no Hiszpanie będą dostawac rodowody od niego. Niemcy też - zależy którzy, ale na pewno tego św. Jakuba będą chcieli i to jest bardzo ważne wiecie bo św. Jakub z Niemcami nie będzie rozmawiał bo wiecie - jednak dopuścili się morderstwa JAK NA NIM - to samo i tyle. No to przebaczyć, ale rozmawiać to bez przesady i tyle.

Wiecie - 1 Niemiec od św. Jakuba rodowód i mogą być i na pewno tak jest i sobie dalej ciągną i tyle. Wystarczy 1 Niemiec - nie za dużo to, jest taki ktoś i starczy. I chyba nawet znam tego Niemca i tyle. Choć nie wiem, ale mógłby mieć od św. Jakuba bezpośrednio i tyle. 1 osoba, ale dużo. No ale czasem wystarczy i tyle.

Gość jack ill
nie jesteś sama:) mój stan : kobieta-brak kasa- brak wlasne mieszkanie - brak praca- brak samochod- hahahahaha,nawet prawka nie mam wyksztalcenie- wyższe pozdrawiam:)

To jeszcze raz - widze tu pewne wątki wiecie, ale w tego nie rozumiecie. To tylko chodzi o to, żeby Polska była zachodnia bo ruscy zachodowi przywalą i im się uda. No i dużo racji mają. Właściwie konieczny podrzut ich ale już nie mają pomysłów na kogo. Są takie możliwości jeszcze, ale ile to jeszcze potrwa bo się boją Rosji. Oni się Chin mają bać. Oni są powaleni w łeb. I wiecie - ta komuna oni myśleli, że USA to rozwalą. Że przyjdą tu i walną Rosji, ale tak było chyba do 1960 roku 1970. Póżniej już nie - stracili nadzieję. Jedynie kasa - tak było, a reszta? Jak my tu wyglądamy. I padło 20 lat póżniej i tyle. Bo chodziło o to,żeby Rosja się poddawała - jak zawsze. Ona się podda kiedyś - ale jak będzie trzeba. Wcale tak nie musiało być wiecie - ja to wiem. Ona się miała poddawać USA nie chce. Bo w USA są zera same już też. Jedna rzeczy i by Rosję mieli. Nie mają. Jak uważają, że mają to są głupi. To są najwyższe rzeczy, ja tego nie mogę pisać. Ja mogę być na wschodzie i Rosja też nic nie zrobi Zachodowi, w Chinach jak będę tym bardziej, na Zachodzie też mogę być, ale w Australii jakby była to źle. W Anglii - no nie powinnam też - na kontynencie powinnam być i tyle. No i w zasadzie koniec bo Czechy są zachodnie. Jeszcze reformację mieli - Zachód i tyle. A że bieda - ich sprawa. Niemcom się mieli poddawać i druga Holandia. Nie - czemu. Bo HUS jest ważniejszy od Lutra - on zaczął. Jedyny powód,że im się poddać nie chcą. Bo tak druga Holandia. Ale co oni by żarli to ja nie wiem. Bo tak jeszcze to rolnictwo sie kula, a tak? Nie mam pojęcia. A Holandia to mój braciszek nie do ogrania. On jest taki, ze nóz to go uratują, zastrzelić - uratują. Zostaje dla niego strzał w głowe. I tyle. Reszta to da radę. No to niezniszczalny w praktyce. Chociaż kto tam wie, nie?

Wiecie - najważniejsze są Chiny i co w Chinach. Reszta mało ważne. To USA też takie - dziś chodzi za mną fajna piosenka. i wiecie - w Zasadzie wiecie już po Polsce dla Zachodu - USA i koniec. A to świnie - czym oni sie wybraniali,że granicę otwarli. Faustyną i koniec. I teraz mają jeszcze 1 zwierzę i ich ratuje dopóki ja żyję i tyle. A jeszcze tam pociągnę. A póżniej? Muszą wpuścić trochę tych zwierząt do lasu i wszystko gra. Ja im powiem jakie. A jak nie to USA tu wszędzie. Ale cwaniaczki widzicie. No to sw. Jakub sie należał. I patrzcie wiedziałabym wcześniej o rodowodach i po tych mendach a tak nie wiedziałam i tylko Kościół miałam i nie po nich. No ale rzymskie rodowody zachowali. Rzymu nie zburzyli. A mogli. I tak jest jak jest.

Gość a ja mam 27 lat-=---
i: -faceta brak -oszczędności- malutko -własne M? ha ja to mam rodzinę najgorszą pod słońcem i chciałabym, żeby się odpierdolili, nie dowiedzieli się gdzie będę mieszkać te świry... -praca- BRAK -też nie mam prawa jazdy -wykształcenie policealne, studia robię, ale naprawdę nie wiem, czy mi się uda je skończyć :( oby tak, bo już wcześniej z jednych zrezygnowałam

Gość a ja mam 27 lat-=---
aha, kobiety też nie mam :classic_cool: autorko jesli nie masz tak porabanej "rodziny" jak ja a masz prace, to nie masz najgorzej, wierz mi

Gość kachaaa123
prrawdziwaaaowwwiexxczkabozzza -k...a ale belkot. ni to ladu ni to skladu nie ma.

Alicjo, pytanie w takim razie co robiłaś ostatnie 15 lat, że dopiero teraz zdajesz sobie sprawę z tego, że nic nie masz? ;/ Cóż, lepiej późno niż wcale, zrób coś by zmienić swoje życie, pamiętaj że to Ty decydujesz jak bedzie wygladac i nie kieruj sie opiniami innych bo w ten sposob nic nie osiagniesz

Gość dsddfdsd
a ja 26 lat i meiszkam z rodzicami, pracy BRAK, prawko mam, auta nie mam, studia skonczylam ale co ztego jak jestem bardzo neismiala, chlopaka mam ale to zwiazek na odleglosc...wiec tez jakbym wlasciwie nie miala.

A ja: lat 20 1.mieszkanie:brak 2.faceta: posiadam:) 3.kasa: malutko odłożone, ale wyjeżdżam za granicę i będzie więcej:) 4.wykształcenie: średnie z maturą raczej zdaną, myślę o jakichś studiach, ale tak super zdałam matmę, że na pewno wszędzie się dostanę:( 5.samochód nie mam, mam zamiar zrobić prawko i kupic na raty:) i myślę, co tu zrobić aby przez te kilka lat się nieco dorobić czegoś, nie zmarnowac ich, i zdobyć dobrą prace...wykształcenie:)