Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona nosiciela AIDS

Mój mąż ma AIDS !!

Polecane posty

Gość jejciujejciu
no to długo juz choruje czy nie

Gość *an*na*
ignoruj. czy juz wiesz co i jak?

Gość Żona nosiciela AIDS
noce i dnie a dlaczego myslałas ze masz hiv? miałas kontakt z chorym

Gość Żona nosiciela AIDS
Nie wiem czy długo choruje, dowiedziałam sie wczoraj. A to powyzej to pdoszyw.

Gość *an*na*
noce i dnie................... jakie miałąś objawy?

Gość noce i dnie...................
zachorowałam i lekarze nie wiedzieli co mi jest, badali, badali (wiadomo jak to jest), lekarz zaproponował badanie na hiv, bo już nie mogli znależć nic innego, mi nic o tym nie wiadomo, żebym miała kontakt z chorym.... ale wiecie co mi powiedzieli w szpitalu jak ryczałam - że lepiej mieć hiv niż raka, z hivem można żyć kilkanaście lat bez objawów - wiadomo, że trzeba o siebie szczególnie dbać...

w każdej przychodni możesz się zbadać, na wyniki poczekasz dłużej, bo pewnie je gdzieś wyślą (pewnie mieszkasz w małej miejscowości) tyle, że wiesz mała miejscowość - wieści się szybko roznoszą

Gość nie rozumiem tu czegos
mozna w zwykłej przychodni sie zbadać idz tam gdzie pobieraja krew , na drzwiach powinny byc spisane badania jakie robia i cennik , napewno bedzie na hiv, jezeli twoj maz ma aids to musi juz długo chorować ... jak sie zaraził ? narkotyki ? kontakty homoseksualne? rozmawiałas z nim wogole o tym ? i jak doszło do tego ze spałas z ex mezem ?:O

nie trzeba brać narkotyków ani być homoseksualistą, pewnie mało osób ma tego świadomość, ale najłatwiej jest zarazić się przez kontakt hetero, bo pokutuje mit, że hivem można zarazić się przez stosunki homo, albo narkotyki ...

FranuŚa - Jesteś tak popeirdolona że szok... Nie napisałam ze wszyscy sa chorzy tylko sie pytam czy taka jest mozliwosc idiotko, jak nie potrafisz czytać to żegnam. Nie wiem jak sie zaraził, właściwie to jeszcze go nie pytałam jak mógł sie tym zarazić... Ale narkotyki raczej nie, jak już to od jakiejś prostytutki zanim sie pobralismy.

Gość *an*na*
w przychodni normalnej nie zrobisz takich badań. no może w szpitalu, ale wiadomo że to w jakis konkretnych sytuacjach. http://www.domnadziei.org.pl/hiv-aids.html tu masz telefon zaufania, zadzwon tam i zapytaj gdzie masz najbliższy punkt. może mają wykaz prywatnych laboratoriów. jest też test domowy ale nie polecam ci go robić. może pokazac nieprawdziwy wynik i zaleca sie i tak robic go z lekarzem.

i dlatego osoby hetero myślą, że to ich nie dotyczy uprawiając sex bez zabezpieczenia w wc na dyskotece

Gość Masz masz
A żebyś wiedziała puszczalska kurwo że jestem pewna że nie mam:) bo niedawno miałam robione takie badanie bo jestem w ciąży:p i bardzo się cieszę że ty masz dobrze ci tak a były mąż powinien ci tak wpierdolic żeby ci się odechcialo:) zaraz napiszesz że jeszcze kochalas się z sąsiadem:) ha ha

Gość nie rozumiem tu czegos
noce i dnie wiem o tym lecz tak sie własnie najczesciej zarazało za komuny , jezlei ma aids to zapewne jakies 20 lat był nosisielem :P przynajmniej tak wnioskuje

Masz masz - weź się puknij, każdy popełnia w życiu jakieś błędy, a ty jak pojebana piszesz, że dobrze jej tak :o żal mi tego dziecka, które będzie miało taką matkę :P

Gość *an*na*
noce i dnie a jakie miałas te objawy ze mysleli ze to hiv?

Gość *an*na*
Masz masz masz jakis problem chyba? to powód żeby komus życzyć czegos takiego? teraz nie masz mądralo, ale jak ciebie kiedys maz zdradzi i tobie sie trafi to Ci mina zrzednie! wtedy sie śmiej i ciesz.

Gość *an*na*
" noce i dnie a jakie miałas te objawy ze mysleli ze to hiv?" to podszyw. mozesz zapytać od siebie?

nie rozumiem tu czegos - no wiem, że tak było za komuny:P ale nie wszyscy czekają na AIDS 20 lat :P choćby sprawa Simona, czytałam na necie, że u niektórych jego ofiar AIDS rozwinął się w przeciągu kilku miesięcy (chyba nawet ktoś już zmarł ) nie wiem czemu, może z tej rozpaczy?

Gość *an*na*
nie rozumiem tu czegos gdzie masz takie przychodnie gdzie robia testy na hiv??

objawy? moje objawy pasowały do kilku chorób (nawet białaczki), lekarze nie wiedzieli więc zaproponowali takie rozwiązanie, na całe szczęście wynik okazał się negatywny :) a wszystkim tu zebranym radzę raz a jakiś czas zrobić taki test - przecież hivem nie tylko można zarazić się przez stosunek, to jest jeszcze dentysta, fryzjer, kosmetyczka

Masz masz - nie bądź taka mądra, nie wiesz, że każdy w życiu dostanie za swoje ?:P nawet ty...

Gość dreded
wiedziałaś że chodził na dziwki i nie bałaś się? W ogóle jesteś nadzwyczaj spokojna, niektórzy ludzie nie mają instynktu samozachowawczego i dlatego tak kończą

Gość *an*na*
masz masz ale nie wiesz czy za parę lat też bedzie czysty. a druga sprawa nie cieszylabym się tak na Twoim miejscu. bedziesz miec dziecko, skąd wiesz czy ono kiedyś hiv nie złapie? albo ktoś z Twoich bliskich. ciekawe czy będziesz wtedy taka podjarana?

Gość kurna
przeciez to prowokacja,autorka naogladała sie dzisiaj uwagi i jej odpierdala!!!!