Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

always000

mlode 20letnie mamy :D

Polecane posty

witam wszystkich.czy sa tu jakies mlode mamuski?20, 21, 22, 23 letnie? chcialabym porozmaiwac.jak to jest u was, jak zyjecie,czy jestescie same czy macie mezow? czy pracujecie badz uczycie sie? jak to u was jest?

Gość oczy pelne lezzzzz
jak to jest u was, jak zyjecie,czy jestescie same czy macie mezow? czy pracujecie badz uczycie sie? jak to u was jest? A CO CIE TO OBCHODZI

Witaj,ja nie pracuje (chociaz zajmowanie sie domem i dzieckiem mozna nazwac praca) :). Jestem mezatka.

Gość Lilianna_1990
Ja mam 21 lat. Urodziłam w sierpniu tamtego roku. Po macierzyńskim doszłam z mężem do wniosku że moja praca nie ma sensu. Ja wychodziłam do pracy a mąż wracał, a jak przychodziłam to on wychodził:/ Do szkoły wybieram się od października.

no to widze ze same mezatki tutaj sa.ja mam o wiele gorzej od was.jestem sama.pewnie zaraz sie posypia komentarze ze dalam dupy to jestem sama.otorz nie.. to wina chlopaka.poprostu koledzy impezy itp byly wazniejsze od nas.jest ciezko bo ciagle musze siedziec w domu.jest tu moze jakas samotna mama?

Gość anulkaa19
a ja mam 19 lat i jestem meżatka a moja coreczka jutro konczy 2 miesiace :)

dziewczyny a dlaczego tak wczesnie wyszlyscie za maz?miedzy innymi dlatego ze macie dziecko?trudno jest spotkac pare ktora z wlasnej woli pobiera sie w wieku 19 lat. dla mnie to troche bez sensu brac slub ze wzgledu na dziecko.

Gość alaaa ma kotaaaa
ślub w wieku 20 lat z własnej woli a nie wpadka w wieku 22 lat pierwsze planowane dziecko:) Jestem szczęśliwa i tyle :)

a ja wlasnie jak wychodzila za maz mialam 18 lat i bylo to z wlasnej woli bo wszystko planowalismy jak nie bylam w ciazy ale stare panny tego nie zrozumieja:)

ale przeciez tutaj nikt nie obrazil anulki :D to dlaczego piszecie o zawisci ludzkiej.

Gość mmmamammmaaa maksiaaa
mam 21 lat urodzilam majac 20 lat . slubu nie mam ale planujemy za kilka msc

mam 23 lata moj synek ma 8 miesiecy mam meza mija nam rok w kwietniu ale meczy mnie siedzenie w domu

wlasnie zaczelam urlop wychowawczy, zamierzam wrocic do pracy ale kiedy to jescze nie wiem

Ja nie wiem jak to się przyjęło,że młoda np.21-latka na pewno wpadła że dziecko nie było chciane...przecież to stek bzdur!!

jak sie kocha mezczyzne z ktorym ma sie dzieckoi chce sie założyć rodzine to wiek do slubu nie ma znaczenia przynajmniej takbyło u mnie

dla mnie glupota jest branie slubu w ciazy. no powiedzcie po co? zeby ludzie nie gadali? mozna poczekac az sie dziecko urodzi

Gość najpierw to sie planuje
slub a po tem dziecko jak by nie bylo glupie siksy pewnie nie maja ani porzadnej szkoly pracy ani studiów skonczonych a potem bedzie lamen i placz ze i ch facet zostawial bez srodków do zycia hahahaha

Gość myszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ludzie, nie krytykujcie tego! nie koniecznie ciaza w wieku 20 lat to placz i lament nad studiami, nauka itd. Zawsze mozna sie dalej uczyc. W czym problem?

Gość ty jestes glupia siksa
Do najpierw sie planuje- a ja mam dziecko a slub dopiero za 3 miesiace :P i glupia siksa ty jestes mam juz wyzsze wykształcenie i to z bezpieczeństwa wewnętrznego kiedys ci bede mandaty wystawiac:P wiec nie bede plakac jezeli mnie facet zostawi ale zycie to zycie i czasami to tobie moze sie wszystko odwrocic nawet jesli bedziesz miec ten pierwszy slub a pozniej dziecko. Wiec nie warto kogos obrazac Bóg daje dziecko wtedy kiedy na to ludzie zasluguja ja niczego nie załuje :) A dla Twojej świadomości zaręczeni jesteśmy juz 3, 5 roku :) a poł roku po cywilnym :P

slub planowalismy juz jakis czas przed ciaza.. gdy zobaczylam dwie kreski bylam prze szczesliwa w wakacje skoncze 21 lat, a od lutego jestem szczesliwa mama coreczki :) nie chcialam brac slubu w ciazy, chcialam poczekac... w czerwcu oprocz bycia szczesliwa mama, bede tez szczesliwa mezatka ;-)

Gość innoveaa
Ja na prawdę nie rozumiem po co Wy się tak tłumaczycie ciekawskim i wrednym pomarańczą. No po co? Niech się pienią, klną i piszą farmazony. Kogo to obchodzi? Temat jest DLA MŁODYCH MAM, więc piszcie dziewczyny i nie zwracajcie na te żmije plujące jadem. Pomijajcie posty nie na temat i przestańcie się tłumaczyć, bo nie macie z czego, a już tym bardziej przed kim.