Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniaka

Każdy obecnie szuka super laski i każda szuka

Polecane posty

generalnie brzydkich osób jest mało podobnie jak pieknych najwięcej jest przeciętniaków więc sądze s=ze wsród przeciętniaków mozna wyszukac ciekawą laske lub faceta który wpadnie nam w oko oczywiscie zakładając ze nie sramy wyzej niz dupe mamy i kierujemy sie tym co my myslimy a nie opinią kolezanek (w przypadku lasek)

Gość Tak dobrze
No jasne,facet ma mieć to coś,co sprawi,że będzie dla mnie atrakcyjny.Nie mam określonego ideału jeśli chodzi o wygląd.Ma być DLA MNIE przystojny.

oczywiscie nalezy dbac o higiene , chodzic wmiare modnie ubranym i ogólnie byc zadbanym tak mysle

Gość Ronalldo...
Tak dobrze - słusznie rozumujesz

Gość Tak dobrze
Chodzić modnie ubranym.Nigdy nie chodzę modnie ubrana,wkładam na siebie to,w czym się dobrze czuję a nie to,co mi narzuca moda.Mężczyzna,jeśli chodzi o ubranie,ma być czysty i ubrany stosownie do okazji.

Gość Tak dobrze
Z dbaniem o higienę naturalnie zgadzam się,to podstawa.

Gość tarzan boy where are u?
I tak brzydalowi nic nie da dbanie o siebie, tzn. będzie wątpliwą pomocą w zdobywaniu super laski jeśli ona kierowałaby się przede wszystkim powierzchownością..:D

Gość Tak dobrze
Nie wiem,czy to jakieś pocieszenie ale może być dla tej 'laski' dobrym kumplem.Jest też szansa,że inna dziewczyna dostrzeże w nim to coś.

To tak jak mieć piękny i pyszny kawałek tortu, ale nie móc go zjeść Wątpię czy stopa koleżeńska zadowoliłaby takiego spragnionego miłości pana...:)

Gość Tak dobrze
Ok ale zawsze lepiej powiedzieć sobie:'Nie chciała mnie bo nie byłem w jej typie" zamiast 'Nie chciała mnie bo byłem niedomyty'.

Gość Tak dobrze
Moich rozważań na dzień dzisiejszy koniec.Dobranoc.

Haaaaaaaaaaaaaa o tyle,że to, że ktoś jest niedomyty można zmienić a to, że nie jest się w czyimś typie-raczej nie... Dobranoc