Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniaka

Każdy obecnie szuka super laski i każda szuka

Polecane posty

Gość Tak dobrze
Jestem ładna,niegłupia i mam prawo szukać faceta o tych samych cechach.

zazwyczaj tak jest że przeciętna/brzydka dziewczyna szuka przystojniaka. Chęć dowartościowania się i żeby koleżanki zazdrościły. Tak samo jest z facetami.... problem w tym że przystojniaków i ładnych dziewczyn jest mniej niż brzydkich/przeciętnych.

Gość tarzan boy where are u?
Poza tym, może każdy sobie szukać duplikatu Alby czy Enrique, i co z tego? Szukanie szukaniem,a i tak wiadomo jakie są realia, paszczur na 99% nie będzie z t

Gość Tak dobrze
W moim przypadku to jest chęć życia z kimś,kto mi się podoba wizualnie.Czy to tak trudno zrozumieć.

Gość Tak dobrze
wizualnie i mentalnie

z kobietami jest tak żę do 30 to przebierają i wysokie wymagania. A po 30 wymagania w dół i szukanie na siłę faceta...

tak dobrze jesteś facetem czy kobietą? a co sam masz do zaoferowania? generalnie te ładne mają wymagania i na pęczki adoratorów.

Po 30 jest istna desperacja-widzę po niektórych koleżankach, ale dziwić im się? Każda chce w końcu się ustatkować, ale niestety na mężczyzn desperacja działa jak płachta na byka i wyczuwa się taki egzemplarz na kilometr...

Gość Tak dobrze
Wszyscy ludzie/zwierzęta wybierają i przebierają.Biorą to co najlepsze.To jest naturalne.Czysta biologia.

to że kobiety po 30 szukają na siłę faceta to bardziej złożony problem. Raz że rodzina naciska zadają głupie pytania dwa koleżąnki mają facetów a taka samotna czuje się gorsza a trzy kobiety tak na serio boją się zostać same. Takie desperatki to łatwa zdobycz do pobawienia się i dostania kopa w d....

Gość Tak dobrze
Jestem kobietą.Mam dobre serce,inteligencję i urodę.To mam do zaoferowania.I nie wstydzę się swoich wymagań-szukam przystojnego,inteligentnego faceta o dobrym sercu.Czyli podobnego do mnie.

tak tak i co robisz na kafe? gdybyś była ładna zaradna itp to byś faceta już znalazła. Ludzie na necie lubią swoją osobę koloryzować.

Gość Tak dobrze
Rodzina na nic nie naciska,wręcz przeciwnie.Twierdzi,że mam jeszcze czas na faceta,dzieci,itp.A koleżankom nie zazdroszczę.Mogę mieć faceta w każdej chwili ale nie spotkałam jeszcze tego jedynego,więc po co mi pierwszy lepszy?

Łatwa zdobycz, bo kobieta naiwną jest, a faceci często skrupułów nie mają..taki porąbany świat.

strasznie boli :) Mogę mieć faceta w każdej chwili ale nie spotkałam jeszcze tego jedynego,więc po co mi pierwszy lepszy skonczysz z palcem w kroczu

Gość Tak dobrze
Hm...ale ja nie szukam tutaj mężczyzny.Nie szukam go na siłę i byle gdzie.Nadejdzie taki moment,że sam się znajdzie.

Gość Tak dobrze
To cieszę się z tego minusa.Dzięki niemu patrzenie na siebie w lustrze sprawia mi jeszcze większą przyjemność.

Jeśli ma ponad 30 lat to fakt, może obudzić się z palcem w nocniku czy tam kroczu..:D A jeśli jest się młodym i atrakcyjnym, to skąd to ciśnienie? I po co,..

Gość Tak dobrze
Nie mówię tak i nie mówię nie.Nie wiem co mi jest pisane.

Osobiście wolałabym skończyć sama po 30, niż tak jak napisałeś- z debilem..z którym miałabym żreć się resztę życia: /

Gość Tak dobrze
Jak już napisałam,mam zajebistą figurę,rysy twarzy ale najbardziej cieszy mnie to,że jestem dobrym człowiekiem.Nie przejmuję się tym,że obudzę się z palcem w kroczu.

Prawiczek jeżeli już podrywać to ładną i zostać tym prawiczkiem do końca życia?:D

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Coś w tym jest, jednak ja również wolałabym nie mieć nic niż to czego nie chcę mieć:D Wiadomo, podryw nieznajomego to jedna sprawa, ale przy bliższym poznaniu nawet ta osoba, która od razu nie wpadała w oko, może zapunktować..i może okazać się, że jej wygląd też zaczyna się podobać