Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lastsong

problem

Polecane posty

Chciałabym znaleźć mamie porządnego faceta który by się nią zaopiekował.Teraz jest z jakiś frajerem który nie ma pracy,cały czas okłamuje ją a ja 2 lata temu przez niego popadłam w depresje.Zrobiłam jej konto na pewnym portalu randkowym by móc znaleźć jej kogoś.... ja niedługo kończę liceum i idę na studia do innego miasta.Boje się wtedy o nią bo nie wiem co z nią będzie a nie chce by stała się jej krzywda bądź coś podobnego :( Proszę o mądre rady.Osoby które chcą "dowalić" bo się nudzą bądź gówno mają do powiedzenia niech wyjdą z tego tematu. Pozdrawiam

Gość spjerdalay
spjerdalay

Gość khymkhymkhym
Obawiam sie, ze niewiele zdzialasz. Jesli ona sama nic nie chce zmienic w swoim zyciu,to Ty dajac anonse na portalach randkowych nic nie zmienisz - na anons trzeba odpowiedziec. Moze lepiej zapros mame do kafejki (neutralny grunt) na "meska" rozmowe i powiedz jej o swoich i obawach, i oczekiwaniach. ZApytaj czy NAPRAWDE chce tkwic w takim zwiazku - bo moze jednak chce? Sama nie wiem co mozna doradzic, bo sytuacja nietypowa - zazwyczaj to matki troszcza sie o niewlasciwe zwiazki corek :( Sprobowac mozesz - milosc, takt, szacunek na pewno wskazane.