mama nie do końca doskonała 0 Napisano Marzec 30, 2011 nie mam chyba nikogo komu mogłabym się wygadać i ktoby mnie wysłuchał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belle de jour 1982 1 Napisano Marzec 30, 2011 dawaj co ci lezy na sercu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama nie do końca doskonała 0 Napisano Marzec 30, 2011 czuję sie zmeczona życiem opieką nad dzieckiem,pracą,mężęm, chorobą matki nie mam już sił chciałabym żeby wszysko było dobrze a nic z tego nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kazimierz44 Napisano Marzec 30, 2011 wygadaj sie zamieniam sie w słuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kazimierz44 Napisano Marzec 30, 2011 nie masz nikogo by ci ktos pomógł odciązył ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama nie do końca doskonała 0 Napisano Marzec 30, 2011 własnie nie zabardzo, raczej wszyscy liczą na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belle de jour 1982 1 Napisano Marzec 30, 2011 a ile maluch ma lat? Chodzi do przedszkola? Ja tez czasem jestem zmeczona, tymbardziej, ze mieszkam za granica i wogole nie mam nikogo do pomocy. Ja wiem, ze latwo powiedziec, ale musisz byc silna i sie trzymac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kutos Napisano Marzec 30, 2011 masz okazje zrobic wiele dobrego dla innych nie zepsuj tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama nie do końca doskonała 0 Napisano Marzec 30, 2011 2 latka mała jest ze mną w domu pracuję na zlecenie w domu raz w tygodniu w pracy kończe czego nie zrobiłam w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maajjjkaa Napisano Marzec 30, 2011 Masz rodzeństwo? Może oni by pomogli przy mamie ____________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kazimierz44 Napisano Marzec 30, 2011 a szanowny małżonek co robi ze nie moze ci pomóc ? pewnie pracuje 24/24 godz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belle de jour 1982 1 Napisano Marzec 30, 2011 no tak 2 latka to jeszcze maluch. Ale bardziej mecza Cie obowiazki czy monotonia? Czy np. nie moglabys umowic sie z mezem, ze raz czy dwa razy w tygodniu po pracy zajmie sie dzieckiem a Ty wtedy wyskoczysz sobie gdzies? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama nie do końca doskonała 0 Napisano Marzec 31, 2011 mała jest bardzo absorbująca, a mąż zajmuję się nią nieraz ale póżno wraca z pracy i jest zmęczony, do mamy jeżdimy wszyscy na weekend ale mąż ma mi za żle że niepowinyśmy tam spędzać tyle czasu, bo mamy swoją rodzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pase 0 Napisano Marzec 31, 2011 Ja raz na jakiś czas odstawiłabym małego do dziadków choć na dwie godzinki, a Wy w tym czasie idźcie do kina, albo na jakąś kolacje, a wersja najtańsza spacer. Napewno od razu zrobi Ci się lepiej, potrzebujecie też czasu dla siebie. Nie martw się każda kobieta ma słabszy dzień i każda matka napewno przeżywała tez to co Ty. Tak więc głowa do góry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bele de jour 1982 0 Napisano Marzec 31, 2011 zamiast marudzic -wez sie w garsc! zrob cos! kup jakies gry edukacyjne! pojdz na spacer! wiesz,ze narzekac to jest latwo ale nie o to chodzi w macierzynstwie przeciez. jedz duzo awokado(jezeli cie stac pczywscie) dodaj energii! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach