Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od lat walcze z nerwica,depres

CZy depresja /nerwica jest uleczalna?

Polecane posty

Znacie takie przypadki ktore dalo sie wyleczyc? Bo ja juz powoli trace nadzieje.Chaialabym normalnie uczyc sie pracowac ale nie daje rady i to od wielu lat

Gość czasami tak
ale to nie reguła :p

Gość paulinkaaaaaaaa
Moja mama choruje na to cholerstwo kilkanascie lat. Nikt ją nigdy nie kierował na terapie jest juz troche zapóźno odrazu mówie,że nie radze brać leków, ponieważ one dają ulgę w pewnym stopniu ale uzależniają cholernie. Proszę udać się do dobrego psychologa !! i wybrać się na terapię kilkomiesięczną!!! Mam nadzieję ,że wyjdzie pan/i z tego! proszę byc dobrej myśli!! I mniej nerwów !!Pozrawiam;)

sprobuje brac magnez w duzych dawkach i jak przez poł roku nie zadziala to wroce i obale twoja cudowna teorie

Byłam juz na kilko miesiecznej terapii..Pomaga tylko na jakis czas

Gość paulinkaaaaaaaa
to bardzo mi przykro :( Warto mieć nadzieję. Gdy moja mama ma atak bardzo spada jej potas a u Pani? Nerwica to choroba która tak naprawdę nie istnieje. Głupio mi przyznac ale ludzie którzy na to ''chorują '' poprostu to wszystko sobie wmawiają ,wyobrażają. Szkoda mi takich ludzi i nie życze im tej choroby, bo kto tego nie przeżył może mówić,że łatwo jest tego wyjść. Jest potrzebne oparcie w drugiej osobie, pomoc.