Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TONE

NIE WYTRZYMUJE...

Polecane posty

Gość hahahahc
ROR - dla Ciebie "gówno" to wulgaryzm? no to przepraszam , "kupa mnie to obchodzi" :), chciałam ponadto zauważyć, że udzielasz się wyłacznie nie w temacie wiec Twa obecnośc tutaj jest zbyteczna

Gość TinkaTinka
Kazdy ma czasem trudniejszy okres w życiu. Czytaj, spróbuj sobie pomóc, jeste pewnie wilu ludzi, którzy maja podobne kłopoty. Lajf is brutal... ale nigdy nie ma sytuacji bez wyjscia. czasem po prostu dystans i poczuice humoru, wszyscy mamy jakies problemy...;) Głowa do góry :)

" hahahahc ROR - dla Ciebie "gówno" to wulgaryzm? no to przepraszam , "kupa mnie to obchodzi" , chciałam ponadto zauważyć, że udzielasz się wyłacznie nie w temacie wiec Twa obecnośc tutaj jest zbyteczna" przygadal kociol garnkowi;-)) juz cie uprzejmie poinformowalam ile znacza dla mnie twoje opinie wiec nie wiem po co nadal sobie pozwalasz na wartosciowanie i ocene mojej osoby? a kupa i fgowno maja dla mnie taka samo daleka estetyke od mojej - widocznie ejst to bardziej twoja estetyka, w kontekscie w jakim to uzylas bylo to wulgarne - jelsi pytasz o moja ocene? (dodam ze ja o twoja nie pytam)