Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spada popularnosc???

Co sądzicie o portalu NASZA KLASA???

Polecane posty

Gość spada popularnosc???

Tylko tak szczerze. Według mnie już mało kto tam przebywa mnóstwo ludzi usuneło swoje konto . Czyż by spadła popularność tego portalu??

Gość alalaaa
siem wykasowałam stamtąd:o

Gość Sceeptyczna
Stracila na popularnosci, znudzila juz sie ludziom. Wielu przenioslo sie na facebooka, chociaz moim zdaniem nk jest bardziej przejrzysta, no ale facebook ogolnoswiatowy. Swoja droga wiele osob narzekalo na sledzika na nk a na facebooku jest przeciez dokladnie to samo i jakos nikomu to nie przeszkadza.

Już się trochę ludziom przejadł. Kto chciał znaleźć kogoś to znalazł ile można w kółko robić to samo. A każdy lubi nowości więc teraz FB jest na topie potem znowu się coś innego pojawi.

Gość młody samiczka
ja tam lubie nasz wiocha pl

duzo moich znajomych kasuje naszą klasę i zakłada facebooka. Ja mam konto na naszej klasie ale bez zdjęć. Czasami się przydaje jak chcę kogoś znaleźć albo czegoś się dowiedzieć. :)

Gość ja tez usunelam swoje konto
A najgorsze jest to ze jest platna tzn te glupie prezenty za minimum 2.50 I wyzej. Albo usluga goscie ktora kiedys byla za darmo. A teraz wkurzaja te beznadziejne zalosne gry I zaproszenia do nich I sledzik bleee to juz nie to samo co bylo kiedys .szkoda ze tak sie porobilo. No ale co zrobic