Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htyyujyujuj

nie moge wczuc sie w plytkie problemy moich kolezanek

Polecane posty

Gość htyyujyujuj

od 10 lat jestem powaznie chora, przeszlam wiele trudnych bolesnych operacji czeka mnie jeszcze kilka, rzadko kiedy mam dni bez bolu czy innych dolegliwosci ale jak slucham tego stekania pt: -przytylam 3 kilo olaboga jestem tlusta -zostawil mnie chlopak juz nigdy nikogo nie znajde i chyba sie zabije-plus lzawe opisy na gg jakie to zycie jest straszne... -dostalam 3 z egz chyba sie zabije itp takie sa moje kolezanki w wieku powyzej 20 lat:/ nie wiem ale mnie ciesza moje male problemy bo wiem ze mam inne wieksze i gorsze wiec co mi tam chlopak czy 3 kilo

Gość bo nie cierpiały naprawdę,
te koleżanki

Gość umtzzz umtz umtz
Nie wiń koleżanek za to, że nie doznały takich cierpień jak ty, jest czas na zabawę, umartwianie się 3kg za dużo i tróją z egzaminu, co w tym złego? :o To, że Ty masz ZUPEŁNIE inne, poważniejsze problemy, nie daje Ci prawa do tego, żeby umniejszać problemy i bolączki innych ludzi :o:o

Gość malo,albo nic nie przezyly te
panienki,wiec coz moga wiedziec o zyciu i prawdziwym cierpieniu!

Gość htyyujyujuj
niby wiem ze kazdy ma jakies problemy ale dla mnie sposob w jaki one przezywaja te problemy jest smieszny:/ powaznie plakanie, pisanie na gg, opisy na nk -ze to koniec zycia ze bez niego jestem nikim -cos w tym stylu wiem ze mam inne doswiadczenia ale po prostu powaznie nie moge sluchac tego co one mowia:/

Gość malo,albo nic nie przezyly te
do:umtzzz umtz umtz a ja wcale nie dziwie sie autorce!szkoda ze nie potrafisz sie wczuc w jej problemy!

Gość i wcale ci sie nie dziwie!ty j
estes poprostu dojrzalsza niz twoje kolezanki!

Gość umtzzz umtz umtz
A co to ma za znaczenie, czy umiem się wczuć, czy nie? Jeśli autorka czuje się dojrzalsza od koleżanek, niech zmieni towarzystwo na starsze/bardziej doświadczone, ale niech nie ma pretensji o to, że mają problemy na miarę swojego życia.

Gość i wcale ci sie nie dziwie!ty j
ma znaczenie i to duze.ale trzeba byc na miejscu osob takich jak autorka zeby to zrozumiec.

Gość umtzzz umtz umtz
Umhm, czyli wszystko co masz do powiedzenia to ''tak bo tak'' :classic_cool: Mega :classic_cool: 🖐️))

Gość prrawdziwaaaowiiieczczkabozzza
Witajcie, ja też nie umiem się wczuć w płytkie problemy mojej okolicy, która ZDEWASTOWAŁA mi życie. Mam wielu ludzi na sumieniu. Mam ... no właśnie - mam czy nie mam. Wiecie - cały czas myślę nad tym moim pieprzonym rodowodem. Moja matka też go miała! Nie potrzebowałam rodowodu od ojca bo matka miała rodowód i tyle. I była nastawiona na narodowości - dziecko księdza - to ją zniosło NIEPOTRZEBNIE wiecie w wiarę, ale siedząc z mordercą została bez kasy i tyle z całości. I od niej kiedyś miałabym rodowód od św. Faustyny i to by było mądre wiecie, a tak? Muszę trzymać z tym głupim ojcem, którego nie chcę widzieć bo wolałabym mieć rodowód od św. Faustyny i żyć normalnie w Polsce na przykład, na Zachód na wycieczki a tak sie muszę wynosić w wieku 35 lat. Co prawda tak liczyłam no ale...mimo wszystko. I wiecie - NA SZCZĘŚCIE moja matka ma już rodowód od Pana Jezusa i Maryji też chyba choć Maryja to by musiała oddawać Pana Jezusa. Powinna mieć od Maryji a chyba nie chce - no ja ją rozumiem - kiedyś powie, no ale wiecie - zakonnica była od rodowodu od Maryji, żeby za mąż nie wychodzić bo już była mężatką powie. No nie wiem, nie rozumiem tego do końca, ale Pan Bóg jej chyba na to pozwoli. I teraz wiecie - zostaje kupka śmiechu czy płaczu nad grobem mojej matki. Jak oni sobie to wymyślili wiecie - takie czasy, a ona mając dziecko w Polsce ani jednego kwiatka z Polski na tym grobie. Ale głupole, nie? Od kogo - od rodziny. A tu wiecie gdzie mnie oddali też babcia umarła jak była - no w miarę jeszcze, ale 9 letnie dziecko zostawała. No ja jeszcze gorzej bo po porodzie już byłam sama jak palec. No ale mimo wszystko - nie docenili tej Polski wiecie wcale. No daliby mi trochę tych pieniędzy i naprawdę mieliby święty spokój z Polska - no jakieś wojny, a ich papież przecież w zadku ich miał. No teraz nie bo musi bo święty Jakub im powie i ŻE PRZEZ NICH ŚWIĘTYM NIE ZOSTAŁ i to tak za karę musi trzymac z nimi, ale przecież to powinien być angielski papież - taki Henry to powinien być, on Rosję powinien mieć z tej wiary, on się powinien z Rosją dogadywać - co to miało być? jego się Hiszpania trzyma po śmierci oni stwierdzą. No w sumie szkoda nawet , że umarł. Już go tam mieli dosyć , stary był to umarł, ale teraz by mieli Hiszpanię a tak? Kto to ma tę Hiszpanię płaczą w Anglii. Jak znają zycie to pewnie jakaś ...Białoruś. Bo to jest taka ich Białoruś wiecie. Co tam sie może dziać za 5 minut. Na razie jest cicho, ale za chwilę chyba im przypieprzą oni w tym Londynie za Unię. Nie wiadomo czy jeszcze jakaś Unia jest, kogo to obchodzi, ale następny wpierdol będzie od Hiszpani chyba za Unię , że nic Angliki tam nie robią... a tu Olimpiada i tyle wydatków. co to będzie dalej? I sie martwią. A że są złodziejami i ludzi niszczą tak to sie tym w ogóle nie martwią. I wiecie - przez polskiego papieża - to po cichu na szczęście dojdzie do tego , że pieniądze z Uni dla Hiszpani PO CICHUTKU oczywiście pójdą z Londynu. Nie z Brukseli. Kiedyś o tym napiszą w gazetach i będzie to skandal. Gdzie to ta Bruksela się znajduje i tak sie Unia rozleci i będzie skandal jak w USA. Ale na razie są. I to też dzięki Bogu bo wiecie - musieliby tych Żydów znowu do gazu i to samo. Bo jedni wiecie - jak się tego smroda pozbyć - i tak to bez sensu, a reszta? Bo wiecie musieliby tam Rosję popierać, a oni sie Rosji boją i na Rosję. Bez sensu dla normalnego tylko jak sie tego pozbyć? Skandalem. No ale gdzie on... tacy moralni co tu zrobić? Ale skandal też będzie i ja go przyspieszam bo całość bez sensu jak Niemcy otwarli granicę. Bez znaczenia i tyle juz to jest. Jest teraz otwarta granica, reszta do kitu i tyle.

Ano mało wiesz bo nie mam humoru. Ale wiecie - gdyby ten nasz papież trzymał sie ROZGRZESZENIA zamiast wykształcenia i ogrywał ich tam w tych Włoszech Hiszpanią to on by taki był i Chiny by od niego były ale wiecie - stała praca w kościele i taki koniec. Bo oni uważają, że już co jak co, ale Chiny powinny od niego być. W sumie - taki komunista. On ma teraz opinię komunisty słuchajcie bo po tym zamachu miał się Polski wyrzec - tak uważają na Zachodzie. Olać i na Zachód. Nie - Polska , no to Rosja - nie. No i że zero z niego pożytku i tyle. No i w sumie maja rację i nie mają bo nie rozumieją rozgrzeszenia, że stała praca jako ksiądz to rozgrzeszenie i od tego się zaczyna, a wiecie ilu jest takich księży w Polsce? I wtedy oni jeżdżą i jeżdżą i skończyć nie umieją bo się nie przejmują spowiedzią. A ja wiecie - ja tam bym nigdzie nie musiała sie wycieczkować choć jest to skomplikowane i tyle. I w ogóle powiem wam chciałam inaczej, a wyjdzie mi co innego. I tyle. Przez Polaków na Zachodzie bo mnie mieli zostawić w spokoju i mieliby tez spokój, ale nie. No to nie. No to praca w szkole miała być - po matce. Ktoś sie miał odezwać czy coś. Znowu najgorsza nie byłam - bez przesady. A ja jestem okradziona w tej szkole waszej też. Także wiecie - już sie nade mną nie znęcajcie bo matka i tak mi więcej zostawiła i tyle. No ale jeszcze byscie 1% racji mieli gdybyście mnie z papierami wyrzucili. A tu ani papierów. Już za daleko zaszłam. A nie powinnam? Podobno byliście probrytyjscy. No bo papież wiecie to wam nie pomoże. No z biegłym hiszpańskim bo on biegle zna hiszpański i tyle. Co mu zostaje - z Włoch go wyrzucą bo nie jest proniemiecki. Jak Włochy to tylko przez rodowód. No święty Jakub to rodowód rzymski i też może być. Kto tam jeszcze wysoko? Św. Piotr na pewno. Św. Paweł to nie wiem. Umarł tam, ale czy to jest rodowód rzymski? Czasem też pewnie. Następni papieże i tak dalej. Sw Walenty to wiem, że na 100% rodowód rzymski jak ktoś jest od św. Walentego. I wielu męczenników za wiarę będzie miało rzymskie rodowody - w sumie wszyscy mogą mieć i tyle. Jedni od razu , inni przez kogoś.

i nie ogrywał ich tam w tych Włoszech Hiszpanią - tak miałam napisać

Te moje 2 siostry adoptowane to wiecie - pewnego dnia będa mieć rodowody rzymskie od św. Walentego I TO SĄ NAJLEPSZE RODOWODY - pracą uczciwą do tego dojdą i WTEDY mogą za mąż wyjść sobie bo wiecie - Kościół myśli, że one przeproszą księży za swoje samobójstwo i skandal. Ale nie. Nie muszą. Bo księża nie szanują Najsw Sakramentu i gdyby nie Bóg to schizma już tu jest i tyle. A tak nie ma CUDEM i tyle. Dzięki mnie i tyle. Bo tak to schizma i tyle. I tak powinno być, ale że historycznie wierzyli ludzie w Najsw. Sakrament to go ocalił i całe państwo i to jest państwo. Bo wiecie jest taka HISTORIA, że ludzie się bali i bronili Najsw. Sakramentem ale nie musieli i tyle. Bo to było za dużo bo i tak ich ratowały rodowody. I ja tego nie rozumiałam wiecie, ale Bóg mi kazał to robiłam to i to jak osioł a teraz to rozumiem wszystko i tyle. Po kilku latach dopiero. Bo tak czułam to działa, tamto działa i tyle.

Wiecie a mój ojciec mi powie biologiczny powie - no rzymski rodowód z Anglii? Eeee - nie wierzy. Mogłam - od św. Walentego mogłam być z Rzymu i tyle. No i dalej mogłam mieć ten co mam i dalej to samo. Bo taką miałam matkę, że mogłam być od sw. Walentego z Rzymu. I tyle. I ona też ale zrobili z niej gwaizdę na narodowości. Niby OK - zeby miała USA, no ale wyszedł mętlik bo nie miała świętego. No będzie sobie kombinowała od kogo to ona mogła być i tyle. Też by jej zostawał św. Augustyn jak dla mnie - dziecko, dziecko i taki koniec. Ale nie znamy rodowodów tych rodziców przybranych i tyle. Od kogo to oni? Od wilków rodowody. Chyba od tego. Wiecie ile ludzi będzie miało od zwierząt? A najgorsze są psy i koty. Koty to z Egiptu. Jak czcili zwierzęta to czemu nie? Mają prawo. Cechy pozytywne zwierząt i OK. Dlatego pewnie jestem biologiem i tyle. I roślinę mam i zwierzę. I w Anglii byłabym behawiorystką gdyby była taka katedra. Też bym mogła być biologiem wiecie ale 1 katedra lab, a druga np. otwarta. No to behawioryzm by mnie interesował - zachowania zwierząt. I tak mogę nadawać rodowody od zwierząt a to jest najciekawsze wiecie. Bo roślina też jest bardzo ważna, ale zwierzę polepsza rodowód jak nie pasuje do rośliny to jaki święty. To jest ze zwierzęcia - cechy. A jak masz świętego to nie powinno być zwierząt, coraz mniejsze wiecie. I tak sie zabiły te moje 2 siostry - roślin nie wiecie bo na pustyni a zwierzęta to LISY. LISY one były. No takie pustynne. Bo roślina i zwierzę powinno być OD ŚWIĘTEGO. Co tam pasuje. No mnie do dziś nic nie pasuje wiecie no to ja mam malutką roślinkę i malutkie zwierzątko - bezkręgowca na stałą pracę. A pierwsza roślina - zdechła moja. 2 razy. No i w sumie wiecie - tylu morderców na mnie nasłano. Wszystko pasuje, nie? jak ulał tak myśle...

Gość dlaczego moje problemy są
największe? Bo są moje." Po prostu. Pomimo że ja też wiele przeżyłam, potrafię się wczuć w problemy innych i nie uważam, że są mniejsze i większe problemy. Jeśli dla kogoś 5 dkg nadwagi :-) jest tragedią - to uznaje to.

Wiecie - tych wszystkich Judaszy co mu pouciekali - panu Jezusowi też będzie ratował rodowodami. Np. taki Luter - po co mu ta reformacja? No wiadomo czyj był wiecie - rodowód - czy on to rozumiał? Chyba tak. A zresztą nie wiem. Wiem, że do piekla nie pójdzie - wszystko źle zrobił i tyle. Ale od Pana Jezusa NA PEWNO nie będzie miał rodowodu - może kiedyś. I dlatego wiecie to jest najlepsze NIBY. Ale stała praca? Ale wtedy nie musisz się tym przejmować i jesteś silny, a inaczej trzeba na stała pracę i tyle. A szkoła to wiecie jaka jest i tyle. Ja bez matki i tak nie miałam szans i tyle. A teraz wiecie zrobię się od św. Wawrzyńca i mam was wszystkich gdzieś. A od Pana Jezusa ma sie WSZYSTKICH ŚWIĘTYCh tylko trzeba się trzeba tym interesować i sobie ludzi ogrywać żeby nie szkodzili.I tyle. A czasem nawet to za mało - wszyscy święci. Czasem zostaje tylko modlitwa. Nic poza tym. No bo zawsze można zabić, nie? W sumie - jak nie wiesz jak się wybronić Bogiem a czujesz, że nic już nie wiesz - to do wszystkich świętych bo co. któryś tam zadziała. Zwlaszcza przy śmierci - bo od Pana Jezusa to OSOBIŚCIE W SUMIE. A diabeł? Też był ważny przecież. Przy śmierci to jest najgorsze. Litania do wszystkich świętych wtedy i pyk na drugi świat. I tego zabrakło tym moim siostrom wiecie - LITANI DO WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH PRZED ŚMIERCIĄ i w ogóle mnie nie potrzebowałyby. A że się nie pomodliły to musiałam o nie stać i dalej muszę. I z tego mogą mieć rodowody od Pana Jezusa i WTEDY się będą zachowywać a tak to nie i tyle. No to albo od św. Walentego I TAK POWINNY albo tą modlitwą przed śmiercią i tyle. Jak tam sobie będą chciały. Powinny być od św. Walentego bo były GORZEJ NIŻ POJEBANE W DEKIEL. Przykro mi :( No i to mają ode mnie, żeby nie było, że je olałam. No Maryja... no wiecie - coś bym wam napisała, ale... Maryję miały mieć od razu od swoich świętych. Ale coś im się nie paliło. Ciekawe czemu? No może zmieniły zdanie - też by można tak i tyle. Od razu mogły mieć Maryję - jak dla mnie św. Walenty i niech się ode mnie odwalą. No trudno powiedzieć co by było gdyby no ale... nie wiem.

Gość bezpartyjny
Nie chce mieszac do tego polityki ale podobnie jest z Kaczynskim wszyscy sie z niego nasmiewaja tylko nikomu do glowy nie przyjdzie co ten czlowiek wewnetrznie przezywa ! Jakie ma problemy z matka nik nie patrzy tak po ludzku na niego tylko politycznie ! Wiekszosc ludzi prywatnie nawet politycy innych parti niz PiS mowia ze jest cieplym i porzadnym czlowiekiem tylko mediai mu latke przylepily i wyrzywaja sie na nim! Podobna sytuacja byla z Lechem Kaczynskim do 10 kwietnia 2010 byl pokazywany w krzywym zwierciadle po smierci okazalo sie ze byl skopoko gosciem To jest tylko przyklad jak mozna wami manipulowac Wiekszosc z was nie rozumie bolu innych ludzi bo nie przezyla tak drastycznych chwil nawet jak autorka postu dla niej nie sa wazne 3 kilo wiecej bo ona wie co to jest bol cierpienie itd.. Ale zapewniam was ze predzej czy pozniej dopadna was takie chwile ze zachorujecie lub ktos z waszej rodziny zachoruje i pomyslcie wteczasz co moze przezywac aktorka postu lub Kaczynski Tak po ludzku!