Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aczkolvika

co sądzicie o takiej propozycji pracy, zgodziłby sie ktoś ?

Polecane posty

Gość aczkolvika

znajomość angielskiego ,najlepiej dwóch języków praca biurowa 9 godz dziennie 1800 brutto czyli 1200 na rękę Office perfekcyjnie która osoba z językiem bądź dwoma by sie zgodziła ?

Gość prrawdziwaaaowiiieczczkabozzza
Każdy by sie zgodził, ale co robisz w tej pracy? Konkretnie. Siedzisz i zgarniasz kasę? Nieźle. Ja też muszę odpisać na jedno ogłoszenie Z NIEMIEC. Ale co to warte - jakaś kontrola wypłacalności. Bez sensu. Co to jest? Wczoraj tylko 1 słowo sprawdziłam.

Gość no nie rozumiem
kompletnie. Czy znajomość dwóch języków oznacza, że jesteś stworzona/y do bycia co najmniej ministrem? Cóż to za kryteria dzinwne?

Gość pjejku ale wy jestescie naiwne
a wystarczy znajomosc: polskiego i angielskiego? bo to sa 2 jezyki ewentualnie na szybko mozna sie slowackiego nauczyc,

Gość aczkolvika
jesu jaka bieda w tym kraju przecież jak ktoś zna angielski to ma wiele możliwości a nie zapieprzać za 1200 masakra

W życiu za taką kasę:O i dwa języki:O

Gość qawsedfrtgyhuqaswedrftg
znajomosc dwoch jezykow i praca biurowa 9 godzin dziennie? a w dupe to! jak znasz dwa jezyki to wez prace w tursytyce albo muzem albo tlumacza albo cos cokolwiek co ciekawsze i czy naprawde tyle placa za znajomosc jezykow obcych? co za skurwysynstwo uzywaja ludzi wydaje mi sie http://www.youtube.com/watch?v=02Q2U7NgKUo