Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co teraz robic

Niestety jestem zbyt przystojny- a na portalach same brzydkie :(

Polecane posty

Gość no i co teraz robic

Same piszą ,zagaduja a ja nie mam ochoty sie z nimi spotykac :(

Gość no i co teraz robic
raz napisalem ze szukam atrakcyjnej zgrabnej pieknej partnerki to nikt sie nie odezwal bo same pasztety na takich stronach.

Gość no i co teraz robic
Dzięki podszywie - to niestety prawda :( w realu lipa , mieszkam w malej miejscowosci :( a tu jeszcze gorzej

Gość to szukaj w wiekszych miastach
sasiednich zawswze mozna sie przeniesc;)

Gość to ty narcyz
to ja narcyz sie nazywam ......hehehe:):):):) jak ja talich typkow nie trawie fujjjjjj

Gość no i co teraz robic
to ty narcyz - nie bede spotykal sie z kim kto mi się nie podoba :O

Gość to ty narcyz
akurat nie o to mi chodzilo .bo to akurat rozumiem .smioeje sie tylko z ciebie bo uwazasz sie za zbyt przystojnego,a skad wiesz? to rzecz gustu nie kazdemu sie podoba to samo .

Gość taka jedna moi
bo te piekne sa juz zajete...... a jesli nie, to nie sa tak puste, zeby sie rejestrowac na portalach randkowych :p ot co :p wyjdz do ludzi a nie przed kompem siedzisz:P

Gość fddhfhhsshetheteteht
mam ten sam problem polki sa brzydkie i to wszystkjie jak leci maja gęby jak paszczury i tez pisza jak to by chcialy sie spotkac jednak wole od polskich paszczurow PRAWDZIWE KOBIETY HISZPANKI WENEZUELKI BRAZYLIJKI a nie te polskie paszczurry

Gość brummka no2
nie zapominaj ,ze te ładne wenezuelki sa po serii operacji plastycznych :P Na portalach randkowych pięknych kobiet nie ma , ogolnie takich ludzi jest garstka ,a te które są mają albo fałszywe konta z kradzionymi fotkami albo coś z głową nie tak i milion wymagan.

Gość fddhfhhsshetheteteht
chyba nie bylas w ameryce poludniowej....... nie mamy oczym dyskutowac skoro dzieki tv wiesz ze sa po operacjach...... naiwni polacy siedza w tym polskim bagnie z paszczurami

Gość hahahhahahahahhahahaaa
Polacy najdalej byli w egipcie haha :D a wszystko wiedzą z programów Martyny Wojciechowskiej - tez paszczura

Chłopaczku uważaj co piszesz bo jak do pokoju wejdzie Twój domowy paszczur czyli mamusia to dostaniesz za swoje. No już widzę ile Brazylijek zaliczyłeś. Ciekawe tylko dlaczego siedzisz na polskim forum dla kobiet zamiast obracać gorącą Wenezuelkę:)

Gość Woda niegazowana
Po co korzystasz z portali, zreszta takie zwiazki nie zawsze sa udane

Korzysta z portali bo taki przystojny, wygadany i ogólnie męski ideał. Pewnie do prawdziwej kobiety boi się zagadać

odezwały sie kafeteryjne paszczury i bazyle :D

ciekawa jestem bardzo jakiś to ty przystojny. facet jak z okładki zapewne. Przykro,że uważasz że polskie dziewczyny są brzydkie. moim zdaniem mamy inny typ urody od tych wszystkich HOT brazyliskich kobiet... rzecz gustu, dla was facetów z Polski (oczywiscie nie wszystkich) ,polskie kobiety mogą urodą nie grzeszyć ( nawiasem mowiac moglbys troszke subtelniej napisac co myslisz) Z kolei dla latynosów etc ich kobiety są brzydkie i to właśnie na tym polega ten cały galimatias.. Dla mnie też Włosi na przyklad są przystojni i co ??? nie obnoszę się z tym tak a co najlepsze nie piszę,że Polacy to zasyfieni kretyni o paszczurowatych facjatach. nie na tym rzecz polega. tak czy siak Tobie moze sie nie podobac wiec szukaj tam gdzie uważasz to za sluszne, tylko czy ty się tym gorącym pieknym kobietom spodobasz?/? uuuuu

Gość precz z polkami
polki to pasztety i puszczalskie

No dla Ciebie może i paszczur. Dla mojego faceta i paru innych nie. Ale mniejsza o to. Daj fotę to się dowiesz czy takie z Ciebie ciacho jak myślisz. Bo znając życie przeciętniak z brzuchem znający sport z telewizji. Obwisłe mięśnie, lub ich brak. I zadyszka po wejściu na drugie piętro. Ale myślisz, że jesteś Adonisem i chcesz tylko miss świata . Bardzo typowe:)

Gość no i co teraz robic
żebys wiedziała ,ze z okładki ładna to jest naprzyklad Agnieszka Wagner

Wątpię , na bank nie jesteś facetem za jakiego się podajesz. ....juz po samych zarodkowych wypowiedziach mozna zauwazyć,że jestes z ogładą nie masz nic wspólnego, faceci przystojni się tak nie obnoszą i nie fascynuja tym jak wyglądaja...maja bardziej luźne podjescie... ale skoro zostales wychowany w sposób tiutiania i powtarzania,że jestes nasliczniejszym czlopczykiem na świecie, masz piekne oczka nosek etc to powiem ze jestes w mega bledzie. mama chciala dobrze prawiąc ci komplementy (ciocia,babcia,wujek) ale prawda jest taka ze zostales oszukany,dla kazdej matki dziecko jest najpiekniejsze na swiecie ..a teraz szerzy sie w polsce plaga "przystojnych" inaczej probujacych wmowic nam jacy to oni nie są piękni,inteligentni itd. .... nie tymi ideałami sie kierujesz.

A większość kobiet szuka prawdziwych mężczyzn a nie zapatrzonych w siebie narcyzów

nie dyskutuj z bazylami :D Polki juz takie są nie mogą przyjac do wiadomosci ,ze Polak moze byc przystojny i wolny buhaha tylko murzyni ,arabusy i cala reszta jest cool :D Kobietom tez od malego sie powtarza jaka Ty sliczna jestes ,jakie ladne oczka , a jaka mądra sratata ,potem w szkole koleżanki robią kolko wzajemnej adoracji ,oceniają facetów - i w tych grupach są zazwyczaj mocno przeciętne ksiezniczki i inne paskudy z przerostem ego 😴 .

aaa - prawdziwych kobiet juz nie ma . Szukajcie wiatru w polu :D A potem lament na forum : mąz mnie nie podnieca ,chce młodszego kochanka buhaha . Kazda z Was to pieprzona ksiezniczka ,checie zeby ktos łechtał wasze ego ,dbral ,opiekowal ,słodził aż pękniecie jak balon ( zazwyczaj po ciązy ) wtedy jest istna tragedia urodowa :classic_cool:

Nie przesadzaj.Większość ludzi jest przeciętna. Niewielki procent jest osób naturalnie pięknych. Ale to co jest piękne zależy od gustu patrzącego. I zwykły zadbany facet jest często bardziej atrakcyjny od wypindrzonego lalusia wpatrzonego w swoje odbicie w lustrze. Bo atrakcyjność to nie tylko uroda. To całokształt. Możesz znaleźć sobie księżniczkę. Ale jak nie będziecie do siebie pasować i nie będziecie mieli o czym rozmawiać to pewnie szybko poszukasz innej. I po co teksty o jakichś Arabach? Ja Araba widziałam tylko w telewizji. I szczerze mówiąc nie wydają mi się zbyt atrakcyjni. Ale na tym forum jest paru kolesi bez przerwy piszących o tym, że Polki kochają czarnych. Może oni sami w rzeczywistości mieliby ochotę

zgadzam sie z ...aaa :) Prawda jest taka niektorzy maja wygórowana ambicje i tyle;) A ci którzy piszą jacy to nie są piekni atrakcyjni itp w gruncie rzeczy są malutkimi zakomplesionymi chlopczykami probujacymi podbudowac swoje ego :) Do hahahahahahha skad wiesz ze jestesmy pasztetami ??? myslisz ze polski to pasztety ????? W TAKIM RAZIE POZDRÓW SWOJA MAMUSIE ! ;)

VEL CYTUJĘ " ISTNĄ TRAGEDIĘ NARODOWĄ " NO CHYBA,ŻE CIEBIE TO W KAPUSCIE ZNALEŹLI :P

Gość narcyz :)))))
tez mam podobnie jak autor jestem zbyt piekny ,zbyt wiele zarabiam ,za duzo mam do stracenie by zwiądzas sie jakąs brzydką tapeciarą i facetką co sie uwaza za jakąs niezeiemską piekną ...echhh trace nadzieje to byyłem ja wasz Narcyz :)))))