Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co teraz robic

Niestety jestem zbyt przystojny- a na portalach same brzydkie :(

Polecane posty

Gość ahahahahahahahahahahahha
Nasz ?? zapamietaj jedno,bogaty przeswiadczony o swojej wielkości chlopcze ;) Nasz to ty nigdy nie będziesz ;) chocbys nie wiem jak chcial sie wkupic,za płytki i tandetny jesteś :D mamy wysrane na takich jak ty

Gość infantylna Carrie
zenujace to wszystko. w kazdym narodzie sa i pieknosci i pasztety (dot. to i facetow i kobiet). ale zawsze lepiej gdzie nas nie ma. ludzie spoza polski, ktorzy polki nigdy nie poznaja kojarza tylko najslawniejsze, jakies aktorki czy modelki i tez moga uwazac ze sa wszystkie piekne i cudowne. a my myslac o brazylijczykach czy latynosach myslimy o pieknych ciemnoskorych cudach, ktorych pokazuja czesto w telenowelach albo na wybiegach. dodajmy ze brazylijczycy sa jednym z najbardziej wymieszanych etnicznie narodow wiec znajdziesz tam kazdy mozliwy typ urody i gadanie ze wszyscy sa piekni wynika chyba z ogolnego braku wiedzy o swiecie. oto brazylijczycy. takich tez jest niemalo. http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/b/Brazilian-Indians.jpg http://www.rooshv.com/wp-content/uploads/2007/05/fat-brazilian-woman.jpg http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsPZkawR6mVBCEy8ysCDYy_Onn6-fsl2D2goHvZCDdOthNBFCS&t=1 sa jakiestam cechy przewazajace pod dana szerokoscia geograficzna, ale kazdy ma swoj gust. takze jak ci sie podobaja latynoski to se taka znajdz a nie jedziesz po polkach. ja np uwazam ze bladzi chudzi faceci o szarych niebieskich czy zielonych oczach, o wlosach koloru nawet nie blond tylko mysiego - nie sa atrakcyjni. ale nie mam zamiaru wyzywac ich od pasztetow, bo wsrod polakow tez sa rozni. a poza tym po co obrazac ludzi ktorzy mi sie nie podobaja? zeby podbudowac swoje ego? dlatego to robisz? zadna kobieta cie nie chce tutaj?

Gość ecg
autorze topicu!! napisałes ze dałes ogłoszenie na portalu ze szukasz atrakcyjnej partnerki.. po 1.gdybys był tak przystojny jak uwazasz to nie musiałbys szukac partnerki na portalu randkowym,bo w realu bys sie od nich nie umiał odpędzic,ale chyba wyzej srasz jak dupe masz! po 2.napisałes ze same pasztety sie odezwały.. powiem tak...dla tych atrakcyjnych,zgrabnych TO TY JESTES PASZTETEM i dlatego do ciebie nie odpisały... po.3.czy jestes przystojny czy nie to rzecz gustu po.4.moze i jestes przystojny na swoj sposób ale niemasz tego "czegos" , jestes zapatrzony w siebie,masz zaduze mniemanie o sobie i własnie dlatego jestes SAM!!! Szukaj jednak delej...powodzenia

Gość Szczypiorek_na_wiosnę25
heh, tak, piękny adonis przemówił. Chłopcze, dorośnij i zmądrzej, może coś wtedy z ciebie będzie, bo jak narazie czarno to widze.