Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mija mija

obozy językowe w LONDYNIE , kto był ?

Polecane posty

Gość mija mija

chcialabym się dowiedzieć jak najwięej na ten temat , mam zamiar jechać i nie wiem z jakiego biura najlepiej .. i jak to wogóle wygląda , słyszałam że mieszka się u angielskich rodzin , jakie są ta rodziny ...ile trzeba wziąć kasy czy można samemu jeździć po mieście, no po prostu wszystko na taen temat , napiszcie proszę

Gość myslisz ze 2 tygodnie
pobytu u jakiejs rodziny w Uk sprawi ze bedziesz lepsza z angielskiego ? dla mnie strata kasy. To juz lepiej jechac na wakacje do pracy.

Gość ccxcxcxc
tam jest tylko seks,seks,seks

Gość ccxcxcxc
moja siostra była

Gość fggffggffd
Ja też bym chętnie pojechała, kusi mnie Lpndyn. Język znam bardzo dobrze (używam na codzień) ale nie zaszkodzi ;) Jesli ktoś ma jakieś info będę wdzieczna

Gość mija mija
język językiem , może trochę pogadam , w sumie najbardziej chcę trochę pozwiedzać i poszwendać się po mieście ...

Gość mija mija
do pracy nie pojadę bo mam dopiero 17 lat....

Gość mija mija
nikt nie był?

Gość mija mija
up

Gość bin ladennn
jeaahhhhhhhhhhh

Polecam obozy językowe z almatura. Zwykle grupy są miedzynarodowe i naprawdę dużo można się nauczyć.

ja byłam. Ale to taki był jezykowy ale i sporo zwiedzaliśmy. Mieszkalam tydzień u angielskiej rodziny. Tam gadalo mi sie super a 2 miesiące po powrocie używając angielski tylko w szkole na 4 lekcjachw tygdniu zapomniałam wszystko :/

Kurs językowy za granicą to fajny pomysł. Jeśli ktoś ma tylko możliwość niech się nie zastanawia. W ciągu dwóch tygodni można nauczyć się więcej niż przez kilka miesięcy jakiegokolwiek kursu w Polsce. Ja polecam http://www.kursy-jezykowe-za-granica.pl/ Mają naprawdę fajną ofertę.

Gość natala432
A był ktoś może na kursie językowym z biurem ATAS? Chciałam jechać w przyszłe wakacje, jako przygotowanie do matury rozszerzonej z angola. Opłaca się, warto? Jacy lektorzy?

Gość gość
byłam, byłam, polecam ;) a tak serio - byłam w tamte wakacje, w tym roku też zdawałam R z angola. i powiem ci, warto, naprawdę sporo się nauczyłam, tym bardziej, że mieliśmy też zajęcia w terenie.

Gość gość
Opłaca się jechać :) ATAS robi najwięcej tych wyjazdów i ma bardzo fajną, ogarniętą kadrę, która jeździ od lat. Program jest zapełniony praktycznie od rana do wieczora, jest dużo wejść do muzeów (dodatkowa kasa na wstępy), obowiązkowo London Eye i rejs po Tamizie. Angielskiego uczysz się wykonując różne zadania. Podróż autokarem długa (można wybrać samolot na kursie 2-tygodniowym, ale wtedy to już jest duży koszt) no i zakwaterowanie u rodzin to nie hotel.

Gość gość
Bardziej polecam szkołę językową Anglo-Continental w Bpurnemouth. Świetne miejsce, każdy jest zachwycony. Jest to szkoła z wieloletnią tradycją, taki campus akademicki, można poznać ludzi ze wszystkich stron świata, w wakacje jest tam naprawdę ogrom ludzi z którymi można spędzać czas po szkole. Nie wiem, czy w Londynie jest tak duża szkoła dla obcokrajowców.