Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

Ciaza?

Polecane posty

Na poczatku zaznacze , ze nigdy nie kochalam sie z chlopakiem , jedynie pieszczoty.. Robilam wiele testow ciazowych , zawsze wychodzily negatywne a jednak czuje , ze cos jest nie tak , zaczelam nawet mierzyc temperature , raz mam 36 ,3 a innym razem 36,8 , czuje sie zaokraglil mi sie widocznie brzuch , poza tym ciagle czuje jego delikatny bol , odczuwam tez bole plecow na dole. Co wy o tym myslicie ? Nie wiem czy moglabym byc w ciazy , ale z drugiej strony juz tyle sie naczytalam , ze palcem tez idzie przeniesc sperme do pochwy..

Gość .....!!!!
tak tylko że w początkowej fazie ciąży temperatura jest lekko podniesiona. test zrobić najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki z porannego moczu. a nie tak sobie

Gość .....!!!!
a i brzuch od razu nie jest widoczny. ja jestem w 4 miesiącu drugiej ciąży i nic prawie nie widać

Gość sousa
w Maryjkę się bawisz?:D

Gość .....!!!!
tak na 100% a miesiączki masz? jak nie to idź jak najszybciej do ginekologa. ile masz lat?

Gość sousa
schizujesz i dlatego masz takie objawy

Gość lkdd
Czy ty jesteś normalna?? Chciałabyś zajść przez niepokalane poczęcie? Żeby zajść w ciążę musi być stosunek - tj. penis w pochwie plus wytrysk do środka. I tyle.

Gość .....!!!!
teraz tem powinna być już w normie. wiesz możesz mieć jakieś zaburzenia hormonalne czy coś? bo nie możliwe żeby kilka testów się myliło

Gość sousa
za cenę tych testów to byś sobie betę zrobiła i by było jasne

Gość lkdd
Jeśli byłabyś w ciąży to test wyszedłby pozytywny. Mi wyszedł po dokładnie 18 dniach po stosunku. Ale to był normalny stosunek, taki jak napisałam wyżej. I to nie jeden w tym dniu.

Gość sousa
nie kupuj już testów, mowię ci idz zrobić badanie z krwi, skoro tak panikujesz

Gość lkdd
Proponuję zostawić te pieniądze na testy i zamiast tego iść do psychiatry.

Gość .....!!!!
zrób betę. ja płaciłam 45 zł. ale myślę że nie jesteś w ciąży. a raczej jestem tego pewna.

Gość .....!!!!
nie to nie prawda!

Gość sousa
cos ci napisze, ja mialam raz taki przypadek, ze balam sie wpadki i uwierz mi, ze juz tydzien po stosunku odczuwałam wszystkie zaawansowane objawy :D jak przyszła @ to nie wierzyłam, że nie jestem w ciazy i dalej sobie wkręcałam, robiłam testy... wychodziły negatywne, a ja dalej swoje.. teraz mi sie z tego śmiać chce, ale wtedy psychika działała na moje ciało i wariowałam... tak że wiesz..:P

Gość .....!!!!
jak się tak bardzo martwisz to idź już teraz prywatnie. po co się denerwować.

Gość sousa
im bardziej będziesz się zamartwiać tym bardziej będą ci się nasilać wyimaginowane "OBJAWY" szkoda nerwów naprawdę, poza tym.. wbrew pozorom, w ciążę wcale nie jest tak łatwo zajść, nawet w dni płodne, kochają się 'do końca'. i tyle:)