Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

Ciaza?....

Polecane posty

Na poczatku zaznacze , ze nigdy nie kochalam sie z chlopakiem , jedynie pieszczoty.. Robilam wiele testow ciazowych , zawsze wychodzily negatywne a jednak czuje , ze cos jest nie tak , zaczelam nawet mierzyc temperature , raz mam 36 ,3 a innym razem 36,8 , czuje sie zaokraglil mi sie widocznie brzuch , poza tym ciagle czuje jego delikatny bol , odczuwam tez bole plecow na dole. Co wy o tym myslicie ? Nie wiem czy moglabym byc w ciazy , ale z drugiej strony juz tyle sie naczytalam , ze palcem tez idzie przeniesc sperme do pochwy..

Gość a który to miałby być tydzień
tej ciąży że już ci brzuch się zaokrąglił? Okres miałaś?

test wyszedłby już dawno. Ale jeśli nadal nie dowierzasz to zrób sobie badanie Beta hcg -to wyjaśni wszystko. Zajść w ciążę nie jest aż tak łatwo.

w ciąży nie ma owulacji ani dni płodnych!!

no właśnie widzę że ciążę sobie wmawiasz już od wielu miesięcy. Pierwszy temat z brzegu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4618031&start=0 Postów masz wiele więc nie gadaj że jesteś tu nowa.

no google pokazało mi 111 wyników -i wszystkie na kafe dotyczą ciąży. :O

no kochana autorko wg twojej ciąży urojonej to chyba zaraz rodzisz. Tyle miesięcy sobie wmawiasz już to. ;) Pewnie to prowo ale jeśli nie to proponuję wizytę u specjalisty od psychiki bo ewidentnie coś z twoją głową nie tak.

widać jej przeszło. :P Już kiedyś była tu taka co sobie wmawiała ciążę parę miesięcy. :D

Gość ChlopekRoztropek
Za wczesnie na seks dla Ciebie jeszcze. Poczytaj najpierw o metodach antykoncpecyjnych

Gość .....!!!!
założyła dwa takie same tematy w jednym czasie. jaka debilka

Gość gagaga
Witam:) mam takie jedno pytanie do którego miesiąca po stosunku można zrobić test żeby był jeszcze wiarygodny??? proszę o odpowiedź i z góry dziękuję

Gość mala2405
Witam wszystkich jestem po raz pierwszy tutaj borykam sie z takim problemem 11.03 uprawailam stosunek przerywany z moim chlopakiem,wiem ze pewnie takich postow juz bylo sporo 30.03 mialam dostac miesiaczke wykonalam test tego dnia oraz dzien po spodziewanej miesiaczce,dwa dni spoznia mi sie okres czy te testy podaly wiarygodny wynik byl to wyniki negatywny.prosze o pomoc

we wczesnym stadium ciąży test jej może nie wykryć . poczekaj tydzień lub 2 wtedy wynik będzie 100%

mala 2401, najlepiej zrób sobie badanie krwi beta hcg w poniedziałek. O ile oczywiście @ nie przyjdzie. a stosunek był z zabezpieczeniem w ogóle?

aaa sorry, nie doczytałam... stosunek przerywany... ja tam nie wierzę do końca, ale pewności nie ma. jak się nie możesz doczekać to tak jak pisałam - beta hcg.

aaaa, sorry, nie doczytałąm... ja tam nie wierzę w stosunki przerywane. jak nie możesz się doczekać wyniku to polecam beta hcg.

Gość mala2405
Zapomanialam jeszcze dodac ze moj cykl trwal ostatnio 31 dni,dni plodne prawdopodobnie zaczely mi sie 13.03 a owulacja byla przewidywana na 16-18 a moja temperatura w pochwie utrzymuje sie na granicy 36.6,36,5

nie musi iść od razu na badania, może być że poprostu różne czynniki zewnętrzne typu stres złe odżywianie odbiły się na twoim organizmie i okres ci się spóźnia, a stosunek przerywany nie jest żadnym sposobem antykoncepcji! poczekaj trochę jeżeli @ nadal będzie się spóźniał to kup sobie 2 testy jeden zrób za tydzień a drugi za 2 . kiedy ja zrobiłam swój pierwszy test to był negatywny , za tydzień zrobiłam 2 i były dwie kreski ;P

jasne, że może czekać:) ja miałam na myśli, że jeśli denerwuje się tak bardzo, że ciężko będzie wytrzymać ten tydzień czy 2, to niech lepiej zrobi hcg... i zgadzam się, że to wcale nie musi być ciąża.

Gość mala2405
A po jakim czasie od stosunku robilas ten test??Bo u mnie wypadalo ze dzien w ktorym sie kochalam byl to dzien nie plodny,to fakt stres mam ogromny.U mnie dzisiaj mija 3 tygodnie od stosunku .Sluzu brak jak zawsze przed okresem,czas minimalnie sie pojawi gesty.

wiesz z moją ciążą to dziwna sytuacja wyszła, bo mam nieregularny okres i przeważnie licze co 28 dni i wtedy wiem że nie długo będzie bo tak mam co 31 co 35 dni. i 24 września już czekałam na okres a 25. kochałam się z chłopakiem i zaszłam. więc wiesz .,, różne rzeczy się dzieją..

po 2 tyg zrobiłam test bo okresu jak nie było tak nie było ale wyszedł negatywny. spoko czekałam dalej, ale zaczęły się zawroty głowy, mdłości i zrobiłam po tygodniu drugi i wyszedł pozytywny. już na drugi dzień poszłam do ginekologa i okazało się że to 4 tydzień.

to dlaczego pierwszy test się pomylił po dwóch tyg chyba już dobrze wychodzą

Gość mala2405
Dzieki za info:) U mnie dzisiaj to juz 3 tydzien po stosunku 2 dni po spodziewanej miesiaczce,moj chlopak juz stwierdzil,ze przez to ze sobie to wmawiam,i sie stresuje okres mi sie spoznia.A u ciebie jak to bylo z tym sluzem kiedy czekalas na ta miesiaczke,a bylas juz w ciazy??Bo ja ostatnio zaobserwowalam kilka dni temu jakby jakies jajeczko zolte,bardzo dziwne to bylo,moze przez ten stres spoznia mi sie,i pogode.

Gość mala2405
tajkun ale masz na mysli 2 tygodnie po stosunku czy po spodziewanej miesiaczce?

on się nie pomylił po prostu było za mało tych hormonów w moczu aby wykryć ciąże.. i tyle. a śluz.. hmm chyba było wszystko ok ;)